Menu

Lakeuden uudistetut hotellihuoneet - ripaus eteläpohjalaista luksusta!

Uudet huoneet luovat tasokkaat ja viihtyisät puitteet tapahtumakaupungissa ja maakunnassa vieraileville!
 
Lakeudessa olemme valmistautuneet vilkkaaseen matkailukesään muun muassa uudistamalla 5.-7.kerrosten 39 saunallista SuperiorX-luokan hotellihuonetta. 
Suunnittelijaksi valittiin Suunnittelutoimisto Fyra Oy:n hotelli- ja ravintolasuunnittelun ammattilainen Eva-Marie Eriksson. Eriksson on suunnitellut myös vuosina 2012–2014 alemmat huonekerrokset, joten hotellin loputkin huoneet saivat nyt Lakeuden tyyliin sopivan ilmeen.
 
Modernilla talonpoikaistyylillä sisustetut huoneet tuovat luksusta niin arkeen, juhlaan kuin työmatkaankin. Uudistetuissa huoneissa korostuu Original Sokos Hotel Lakeuden brändin mukaisesti paikallisuus. Näin ollen toteutuksessa on tuettu pohjalaista yritystoimintaa muun muassa tekstiili- sekä kalustevalinnoilla.
Lisäksi hotellilla on Green key -sertifikaatti, joten luonnollisesti uudistus toteutettiin vastuullisesti ja kestäväkehitys mielessä. 

SuperiorX Twin 
Rauhoittavilla luonnonsävyillä sisustetussa huoneessa on kaksi 100cm leveää erillisvuodetta sekä oma sauna, jossa voit nauttia löylyistä juuri silloin kuin itse haluat.

SuperiorX King
Moderni tunnelma huokuu tässä tyylikkäässä kahden hengen huoneessa, jossa on leveä 200cm parivuode. Huoneen omassa saunassa pääset nauttimaan löylyistä juuri silloin kuin itse haluat.
 
Lämpimästi tervetuloa viettämään tapahtumakesää Seinäjoelle ja tutustumaan uudistettuihin hotellihuoneisiimme!