Menu
pyöräily tampere jopo villa tampere

Lainaa Jopo ja tutustu kaupunkiin pyöräillen

Jopolla tutkimaan Tamperetta

Vastaanotostamme voi lainata Jopon ja tehdä virkistävän pyöräretken.

Lainaamme pyöriä vain hotellissa majoittumassa oleville vieraillemme. Pyörän saa lainattua 3 tunniksi kerrallaan.

Myös pyöräilykypäriä saatavilla.

 

Tässä muutamia vastaanoton poimintoja pyöräretkikohteista:

Rantakadut - Kosken kuohuja tuijotellessa tai järvien laineiden liplatusta kuunnellessa aika menee kuin siivillä. Rentouttava pyöräretki rantareittejä tutkien on parasta ajan vietettä. Laukon torilla kannattaa tehdä pysähdys ja käydä nauttimassa herkullinen lounas tai vaikka suussa sulavaa jäätelöä ihanista torikojuista.

Tallipiha - Tallipihan kahvilassa on tarjolla toinen toistaan ihanempia suolaisia sekä makeita herkkuja kauniissa miljöössä. Suklaapuodista voi napata mukaan tuliaiset kotiin ja herkut illaksi hotellihuoneessa nautittavaksi.

Pyynikin näkötorni - Tampere on kuuluisa torneistaan ja korkeista rakennuksistaan, mutta tämä torni on kuuluisa herkullisista munkeista. Kahvittelu Pyynikin munkkikahvilassa on siis enemmän kuin suosittelun arvoinen pit stop.

Pispalan harju - Upeat maisemat, värikkäitä vanhoja puutaloja sekä kiemurtelevia katuja. Pyöräretken ohella voi myös tehdä sykettä nostattavan treenin Pispalan portaissa tai nauttia keväisen piknikin Tahmelan rannassa!

Tammelan tori - etenkin kesäaikaan vilkas kauppapaikka. Tammelassa on myös mm. useita kirpputoreja kierreltäväksi

Hatanpään Arboretum - Keidas keskustan tuntumassa. Kevään mittaan puistossa puhkeaa kukkaan upeat kukkaistutukset ja puulaji puistossa voit tutustua eri puu-, pensas-, kukka- ja maustekasvilajeihin. Arboretum on paikka, jossa kannattaa käydä vierailulla eri vuoden aikoina, jolloin pääsee näkemään kaikki alueen ihanuudet.