Lähituottajamme ovat vahva osa Gunnarin tarinaa
Yksi Gunnarin tarinan kulmakivistä ovat lähituottajamme ja heidän upeat raaka-aineensa. Intohimo kumpuaa jokaisen omista vahvuuksista ja vahvasta ammattitaidosta.
Tutustu uniikkeihin tuottajatarinoihimme. Klikkaamalla otsikkoja pääset lukemaan lisää tuottajatarinoista.
Lampurit Katja ja Alar Sikka tekevät työtä, jossa ihmisten ja eläinten hyvinvointi on arvoista tärkein. Yhtenä esimerkkinä Katja nostaa esiin ajan, jonka karitsa saa viettää emonsa villoissa, turvassa, nauttien sitä herkullisinta maitoa, jopa kahden kuukauden ajan. "Tätä ei tehdä vain taloudellisen tasapainon ylläpitämiseksi, vaan rakkaudesta eläimiin. Toivon, että se huolellisuus ja lempeys, jolla hoidamme lampaitamme, maistuu myös asiakkaan lautasella", tiivistää Katja Sikka.
Askaisten Prännäri pienpaahtimo
Lähituottajamme Askaisissa tekee kellontarkkaa työtä asialleen omistautuen, suurella tunteella, käsityönä. Kahvipavut valitaan kahvin alkuperän eettisen tuotannon ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja paahdetaan omassa kahvipaahtimossa. Toivottavasti nämä tuoksut ja maut välittyvät myös sinun kahvihetkeesi Gunnarissa.
Intohimolla taottua olutta läheltä, paikallisesti Suomen auringoisimmalta niemeltä, Naantalista. "Haluamme ansaita asiakkaidemme luottamuksen tarjoamalla vain laadukkaimpia tuotteita. Maailma on täynnä keskinkertaisia oluita, niitä emme halua lisää. Uskomme että oluella on aina oltava luonnetta, sen on oltava loppuun asti hiottua mutta myös rajoja rikkovaa", kerrotaan Mallassepistä. Gunnarissa on useita kiinnostavia Mallasseppien pienpanimo-oluita.
Kalastusperinnettä Turun Airistolla
Hannu Lahtonen edustaa kalastajana pientuottajuutta aidoimmillaan - yksi mies ja vene, verkot, rysät ja pieni savustin ovat kaikki mitä hän tarvitsee. Lahtosen jokaisesta liikkeestä näkee, että hän on kalastanut kauan. Lahtosen rauhallinen ja harkittu työskentelytapa sopii täydellisesti osaksi kaunista saaristoidylliä, jossa mies kokee päivittäin sinne asettamansa verkot ja rysät. Niiden paikat hän löytää ulkomuistista, sillä Turun saaristo on vuosien mittaan muodostunut hänelle toiseksi kodiksi. Hän tietää jokaisen Airiston saaren, lahden ja niemen ja tuntee naapurinsa vesillä jo pelkästään moottorien äänistä. Ravintola Gunnarin ravintolakummit pääsivät kalastajan veneeseen päiväksi mukaan.
Gunnarin ravintolakummit vierailivat Kotipellon puutarhassa Nousiaisissa maistelemassa Mimisin raikkaita versoja, yrttejä ja salaatteja, jotka ovat täynnä intensiivistä makua. Kaikki Mimis-tuotteet kasvatetaan Suomessa, kerätään ja pakataan käsin. Tuotteet ovat takuuvarmasti puhtaita ja laadukkaita, jonka kotimainen turve, puhdas vesi ja ammattimainen tuotanto takaavat. Mimis haluaa kehittää uusia makuja ja lajikkeita, jotka tuovat pysäyttäviä makuelämyksiä asiakkaille. Myös Gunnariin on suunniteltu oma salaattisekoitus.
Raikkaat lähituottajamme Lindrothin puutarhan käsityönä viljellyt salaattit ja yrtit kuluvat oleellisena osana Gunnarin annoksiin.Tämä turkulaisen perheyrityksen puutarha on ollut jo usean vuoden ajan suunnannäyttäjä Suomessa ja on palkittu laatutuottajana. Kasvatuksessa hyödynnetään auringonvaloa ja käytetään vain biologista torjuntaa. Ylivoimainen laatu ja tuoreus.
Tiesitkö, että me itse Gunnarissa leivomme myös leipää? Lue lisää rakkaudestamme ruokahävikkiä vastaan>>
GUNNAR EATERY & BAR
Humalistonkatu 2, Turku
Jos haluat tehdä omistajahintaisia varauksia ja kerryttää Bonusta, kirjaudu ulos Oma S-Card -palvelusta.
Jos haluat tehdä varauksia S-Card-asiakkaana, kirjaudu ulos S-tunnuksilla ja kirjaudu Oma S-Card -palveluun.
S-Card palkintoyön varaaminen Pietarin hotelleihin ei valitettavasti ole mahdollista verkkopalvelussa. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, puh +358 20 1234 600.