Lähes kaikki S-ryhmän hotellit avoinna, varauksia voi tehdä normaalisti

Sivua päivitetty: 26.10. klo 15
 

Hotelleissamme voi majoittua turvallisesti

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää.

Teemme kaikkemme, että hotelliemme ja ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota.

Hotellimme noudattavat viranomaisten sekä yrityksen sisäisiä koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Buffetaamiainen on jälleen käytössä erityisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita noudattaen. Buffetiin siirtymisessä on hotellikohtaisia eroja, joten osassa hotelleja aamiainen saatetaan tarjoilla yhä lautasannoksina. 

S-ryhmän sisäinen työryhmä kokoontuu päivittäin ja päivitämme toimintamallejamme jatkuvasti ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

 

Lähes kaikki S-ryhmän hotellit ovat avoinna ja varauksia voi tehdä kaikkiin hotelleihin. 

Seuraavat S-ryhmän hotellit ovat vielä toistaiseksi suljettuina tai avataan pian. Tiedotamme avaussuunnitelmista mahdollisimman pian.

Espoo
Radisson Blu Hotel Espoo, suljettu
 
Helsinki
Original Sokos Hotel Albert, avataan 15.1.21
Radisson Blu Aleksanteri Hotel, avataan 15.1.21
Radisson Blu Plaza Hotel, avataan 15.1.21
 

Uudistuksen alla oleva Solo Sokos Hotel Torni, Helsinki on myös kiinni.

Katso kaikki Sokos Hotellit täältä » ja Radisson Blu hotellit täältä »

Varauksen muuttaminen ja peruminen hotellin ollessa suljettuna

Mikäli sinulla on varaus hotelliin, joka on toistaiseksi suljettu, saat sähköpostiisi uuden varausvahvistuksen hotellista, johon varauksesi on siirretty. Mikäli varauksesi ei ole siirrettävissä, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse.

Mikäli haluat perua varauksesi tai muuttaa sitä, niin ole yhteydessä Sokos Hotellien myyntipalveluun numeroon 020 1234 600.

Jos olet jo maksanut majoituksesi, niin palautamme maksamasi ennakkomaksun. Voit myös siirtää varaustasi kuluitta ja varata minkä tahansa ajankohdan 31.12.2020 saakka hotellin saatavuuden mukaisesti.