Lahti Seurahuone Aamiainen

Lahden Seurahuoneen herkullinen aamiainen!

Lahden Seurahuoneen aamiainen on ylistys hyvälle huomenelle! Olemme tarkoin valinneet erittäin laadukkaita tuotteita ja paljon herkkuja lähitoimittajilta. Paikallisuus on meille Seurahuoneella tärkeää. Tarjolla on lähituottajien savulohta, erilaisia makkaroita, tuoreita sämpylöitä ja maalaisleipiä. Leivät on leivottu paikallisen toimijan jauhoista ja puuro keitetty lähituottajan luomuhiutaleista. Hedelmät on kuorittu ja pilkottu valmiiksi teitä varten. Tätä kaikkea on erinomainen aamiainen, jolla jaksaa pitkälle päivään!

Aamiainen on katettu 2. kerroksessa Hämesalissa maanantaista perjantaihin klo 6:30-10:00 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 7:30-11:30.

Aamiaisaika on jatkettu la-su klo 13 asti ulkopuolisille vieraille. Hinta 21 eur/ hlö. 0-3 vuotiaat lapset veloituksetta, 4-12 vuotiaat lapset 1€/ikävuosi. Huomaathan, että aamiainen on usein tarjolla erikoispäivinä, kuten äitien- ja isänpäivänä tai vappuna vain klo 10 saakka. Myös muina pyhinä, kuten juhannuksena, voi aamiaisaikataulu vaihdella perinteisestä.

 

Lisätietoja: https://www.raflaamo.fi/fi/lahti/seurahuone-lahti-hamesali