Lähde ladulle Tallinnassa, kehottaa Andrea
13.03.2018

Lähde ladulle Tallinnassa, kehottaa Andrea

Hiihtokausi alkoi Virossa tänä vuonna myöhään. Sitäkin ahkerammin ovat harrastelijat suksineet hyvinhoidetuille laduille niiden avauduttua. Liikunta, raitis ilma ja kauniit maisemat houkuttelevat myös Original Sokos Hotel Virun myyntipäällikön Andrean ladulle aina kuin mahdollista.

Andrea hiihtää mieluiten Piritan ja Nõmmen alueilla. Näillä laduilla sujuu niin klassinen kuin freestyle-tyyli, pituudet vaihtelevat 1-2 kilometristä aina Nõmmen 15 km pituisiin reitteihin. Eikä hätää, jos sukset jäivät kotiin, niitä voit vuokrata paikan päällä. Jos aikaa on enemmän, suosittelee Andrea Kõrvemaan ja Valgehobusemäen hiihtokeskuksia, jotka sijaitsevat upeissa maisemissa noin 50 kilometrin päässä Tallinnasta.

Lasketteletko mieluummin? Ajele Itä-Viron maakuntaan, Kiviõlin hiihtokeskukseen, joka on rakennettu tuhkakasan päälle. Ympäristön teollisuusrakennukset tarjoavat vähän erilaiset laskumaisemat. Kiviõli sijaitsee 130 km päässä Tallinnasta, täältä ehdit mukavasti yöksi hotelliin.

Andrea on rakastanut hiihtoa niin kauan kuin hän muistaa. Laskettelua urheilullinen myyntipäällikkö kokeili ensi kertaa 20 vuotta sitten Suomessa, Pyhä-Luoston laskettelukeskuksessa. "Kun matkasin ensi kertaa hiihtohissillä ylös mäkeä, ajattelin monta kertaa hypätä hissistä pois", Andrea nauraa. "Mutta päädyinkin sitten kävelemään mäen alas. Ja menin hiihtokouluun, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä oppia."

Luistimilla pääsee kiitämään Harjukadun kentällä Tallinnan vanhassakaupungissa. Vai haluatko lähteä pidemmälle seikkailulle, kokeile silloin Länsi-Viron jääteitä!

 

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone