ladygolf, sporttiklubi
25.06.2018

Ladygolf kannustaa naisia ja perheitä golfin pariin

Suomen Golfliiton alainen Ladygolftoimikunta on tehnyt jo monta vuotta yhteistyötä Sokos Hotellien kanssa. Ladygolfin tavoitteena on kannustaa naisia ja perheitä hauskan ja terveellisen lajin pariin. Golf antaa harrastajalleen verrattoman hauskanpidon lisäksi tutkitusti merkittäviä terveyshyotyjä niin henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja kohentamiseksi. Pitkäkestoinen matalalla sykkeellä tapahtuva liikunta on omiaan ennalta ehkäisemään sydän- ja verisuonitauteja, tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä useita kroonisia ikääntymiseen liittyviä vaivoja. 18-väyläinen pelirupeama polttaa hieman kentästä riippuen noin 2000 kilokalorin edestä energiaa. Golfin avulla voi aidosti kohentaa elämänlaatua ja pitää yllä toimintakykyä nautinnolllisen ulkoilmaliikunnan parissa.
Ladygolf viestii golfista positiivisella tavalla ja innostaa uusia pelaajia kokeilemaan mielekästä lajia. Golfkenttä on erittäin sosiaalinen paikka ja vasta-alkajat otetaan ilomielin vastaan. Laji tarjoaa onnistumisen tunteita, uusia kavereita sekä hyvää liikuntaa ja avaa oven uuteen maailmaan. Ladygolf yhteisö kannustaa, innostaa ja auttaa uusia sekä jo harrastavia pelaajia kohti terveellistä ja nautinnollista elämää! Nämä tavoitteet ovat yhteisiä Sokos Hotellien tavoitteiden kanssa.
 
Sokos Hotels on mukana Ladygolfin organisoimissa tapahtumissa tammikuun Ladykapteenien kokouksessa, Pelaa 100 aktivointihaasteessa, valtakunnallisessa Naisten Sunnuntaissa 10.6. sekä Suomen suurimmassa naisamatööreille järjestettävässä Gloria LadyCup kiertueessa, jossa pelataan 12 karsintakilpailua ympäri Suomea sekä kaksi päiväinen jännittävä Ryder Cup-tyylinen finaali. Yhdessä kehittämme naisgolfin positiivista asiakaskokemusta  ja toimenpiteiden onnistumisten jatkuvaa mittaamista.
 
Lue lisää toiminnastamme ladygolf.fi tai facebookissa sglladygolf.
 
Yhdessä onnistumme luomaan asiakkaillemme positiivisia kokemuksia, josta nauttii pitkään.