03.12.2017

Kyyti ja lämmin kaakao lohduttivat

Pieni tyttö oli laskettelemassa ja myöhästyi illan viimeisestä linja-autosta. Tytöllä oli puhelimestaan akku loppu, ja hän istui pari tuntia ulkona odottamassa, kunnes paikalle sattunut ystävällinen taksikuski toi itku silmässä olevan lapsen hotellille. Sopivaa puhelimen laturia ei löytynyt, mutta Sisko etsi numerotiedustelusta vanhempien numeron ja auttoi tyttöä soittamaan heille. Sisko tarjosi tytölle myös lämpimän kaakaon isää odotellessa, ja pian kyyti jo saapuikin.
 
Sisko, Break Sokos Hotel Tahko, Tahkovuori
 

Rennompi lounastauko

Kokousporukkaa tuli lounaalta, ja pari rouvaa oli ottanut kunnon Break-asennon. He olivat oikaisseet aulabaarin sohvalle, josta huikkasivat työkaverilleni, että heille voisi tuoda peiton. No, minä otin sen tosissani ja vein rouville viltin. Voin sanoa, että he olivat positiivisesti yllättyneitä. Jotain aivan pientä mutta yllättävää.
 
Seija, Break Sokos Hotel Tahko, Tahkovuori
 
 

Patikkamatka päättyi hotelliin

 
Äiti nuoren poikansa kanssa oli lähtenyt patikoimaan tarkoituksena yöpyä teltassa. Tuona iltana oli kuitenkin noussut hirvittävä vesisade ja kokemattomina heidän telttansa oli kastunut ja ilmeisesti kaikki tulentekovälineetkin, koska soittivat hotelliin kurjina ja kylmissään etteivät saa edes tulia tehtyä. Ravintolan Sanna otti heidän puhelun vastaan. Äiti oli huolissaan siitä, ettei poika jaksa enää kävellä lähimmälle laavulle ja kysyi onko hotellissa tilaa. Hotelli oli täynnä mutta Sanna keksi paikantaa heidät kartan avulla ja neuvoi heille lähimmän tien ja pyysi heitä tilaamaan siihen taksin. Tämän jälkeen Sanna lähti rakentamaan meidän saunakabinettiin lisävuoteet heille valmiiksi. Äiti ja poika saapuivat jonkin ajan päästä hotelliin ja olivat todella tyytyväisiä kuivien lakanoiden välissä vietettyyn yöhönsä. Teltta viritettiin saunaan kuivumaan joten pääsivät jatkamaan seuraavana päivänä matkaansa.
 
 
 

Makkarat kuin tilauksesta

Olin lisäämässä puita takkaan. Eräs pariskunta sattui kävelemään ohi ja mies oli todennut ääneen "vielä kun olisi makkaraa". Siitäpä sain idean ja pyysin heitä odottamaan hetken. Kipaisin Saleen, sieltä paketti hiillosta ja makkarat tulille. Asiakkaat olivat todella iloisia ja lähtivät vatsat täynnä nukkumaan. 
 
Päivi, Break Sokos Hotel Tahko, Tahkovuori 
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone