Menu

Kylpylälomalle Pohjois-Karjalaan

Pohjois-Karjalassa nautitaan paitsi upeasta luonnosta ja tasokkaasta kulttuurista myös hemmottelevista kylpylälomista! Kalevalainen kylpylä Bomballa, spa kansallismaiseman äärellä Kolin huipulla tai Joensuun Kimmelin upouusi nautiskelukylpylä. Minkä sinä haluaisit kokea ensin?
 
Keidas Pielisen rannalla
 
Kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomban ylellinen Spa Bomba on rentoutumisen ja luonnosta nauttimisen keidas Pielisen rannalla. Kylpylä henkii karjalaista mystiikkaa Kyly-, Sampo- ja Taivaankansi-saunoineen sekä elämyssuihkuineen ja monine yksityiskohtineen.
Upeasti valaistulla, elämyksellisellä allasosastolla kylvetään kuuma-, kylmä- ja porealtaissa Pielistä ja sen takana aukeavaa vaaramaisemaa ihaillen. Lämmitetyssä ulkoporealtaassa pohjoiskarjalainen luonto avautuu suorastaan syliin – tämä on hetki, joka ei hevillä unohdu!
 
Maisemakylpylä Kolin huipulla
 
Break Sokos Hotel Kolin alakerrassa sijaitsee uniikki, aikuiseen makuun sopiva hemmottelukylpylä Koli Relax Spa, joka muuten juhlistaa 10-vuotis juhlavuottaan. Arkkitehti Jaakko Puron suunnitelmassa kylpylässä nautitaan yhdessäolosta saunoissa ja porealtaissa – tai vaikka tähtitaivaan alla ulkopaljussa. Kylpylästä avautuva maisema Pieliselle on täällä käsinkosketeltavan lähellä.
Tässä kylpylässä kuljet omaa saunapolkuasi erilaisista altaista ja saunoista nauttien, tai valitset valmiin kylpyläelämyksen. Kylpylälippuun sisältyy kiulullinen hemmottelevia Lumene-tuotteita tai pullo viiniä tai alkoholitonta juomaa. Juhlavuosi tuo mukanaan myös omat lisänsä kylpylään, joten kannattaa pitää silmät ja korvat auki!
 
Joensuun tyylikäs nautiskelukylpylä
 
Joensuun Original Sokos Hotel Kimmel avasi heinäkuussa 2022 uuden nautiskelukylpylän hotellin pohjakerrokseen. Nautiskelukylpylä Kimmel Spa koostuu allasosastosta, jalkakylpyalueesta, saunaosastosta sekä elämyssuihkuista. Höyrytakka tuo ihanaa tunnelmaa span oleskelualueelle. Kylpylä täydentää nykykarjalaista luksusta tarjoavan Kimmelin tarjontaa ylellisellä tavalla.
 
Kaikkiin kolmeen kylpylään ostetaan liput erikseen, hotellivieraille tarjolla etuhinta. Joensuun Kimmelissä spa-sisäänpääsy kuuluu Superior X -huoneissa ja sviiteissä majoittuville.
 
Tervetuloa nautinnolliselle kylpylämatkalle Pohjois-Karjalaan! Kylve kerralla vaikka kaikki!