Menu

Kuukauden idea: kokeile Suomi-roadtrippiä ulkomaanreissun sijaan

Hiljalleen pitenevä päivä sen paljastaa – kesä tekee vihdoin tuloaan. Ota kesäsuunnitelmiin tiukka etukeno ja valmistaudu vuoden parhaaseen aikaan ajoissa: aloita kesäisen Suomi-reissun suunnittelu nyt!

 

Tiesitkö, että Ranskan Rivieran tai romanttisen Italian sijaan myös Suomesta löytyy kiehtovia elämyksiä ja mieleenpainuvia matkakohteita? Mitä jos lastaisitkin auton täyteen läheisiä, pakkaisit mukaan vain välttämättömän ja hyppäisit tien päälle? Ikimuistoinen roadtrip tarjoaa monta kesäelämystä yhdellä kertaa.

 

Monta kohdetta, yksi kokonaisuus

Suomessa on monta kiehtovaa kohdetta, jotka usein syyttä jäävät ulkomaanmatkojen varjoon. Upeita maisemia, uusia kasvoja ja ikimuistoisia seikkailuja löytyy myös Suomen rajojen sisältä – ja mikä parasta, road trip tarjoaa mahdollisuuden koluta monta kohdetta kerralla.

 

Ratsaa esimerkiksi Etelä-Suomen rannikkolinja merellisissä tunnelmissa: aloita Kaakkois-Suomesta Kotkasta ja jatka Porvoon, Helsingin ja Hangon kautta kohti Turun saaristoa. Läntisen rantaviivan reissu suuntaa Porista kohti Vaasaa ja Kokkolaa. Ja mikäpä estäisi ajamasta pohjoisempaankin – esimerkiksi Ouluun, Rovaniemelle tai jopa Sodankylään. Lyhyempää matkaa kaipaillessa kannattaa suunnata Järvi-Suomeen: Savonlinna, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Lahti ja Tampere ovat kaikki erinomaisia kesäkaupunkeja.

 

Suunnittele ja varaa etukäteen

Road trip voi kuulostaa spontaanilta seikkailulta ilman varsinaista päämäärää, mutta maltillisempi matkaaja voi suunnitella matkan myös etukäteen. Kun lepopaikat on varattu etukäteen, voi reitin kartoittaa niiden mukaan ja matkalla poiketa minne huvittaa. Päivän päätteeksi hotellin pehmeisiin lakanoihin pujahtaa hyvillä mielin, ja kattavan aamiaisen jälkeen jaksaa taas seikkailla uuteen kohteeseen.

 

Sokos Hotellien hotellilistauksesta yöpaikat voi valita ja varata helposti etukäteen. Jos haluat räätälöidä koko reissun valmiiksi kerralla, Sokos Hotels Myyntipalvelun henkilökunta auttaa siinä puhelimitse mieluusti.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.