Menu

KUPSin joukkueet maksavat kisamatkat S-Business -kortilla

Kohta 100-vuotias Kuopion Palloseura on ollut Sporttiklubin aktiivinen jäsen keväästä 2020. Vuosi sitten KUPS otti yhtenä ensimmäisistä urheiluseuroista käyttöön myös S-Business-maksukortin. Kun kisamatkoja tehdään noin 300 vuosittain, ovat maksukortit olleet joukkueenjohtajilla aktiivisessa käytössä, ja Sporttiklubin etujakin kertynyt mukavasti. 
 
"Sokos Hotellit valikoituivat yhteistyökumppaniksemme, koska hotelleja löytyy ympäri Suomen ja ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla. Tärkeä valintakriteeri oli lisäksi palvelun laatu. Joustavuus, huolenpito ja kokonaisuuden toimivuus merkitsevät erityisen paljon juniorijoukkueille", Kuopion Palloseuran junioritoiminnan toiminnanjohtaja Jari Koistinen toteaa. 
 
"Meidän joukkueemme kiittelevät, että Sokos Hotelleissa heidän tarpeensa otetaan hyvin huomioon: huoneiden luovutuksessa joustetaan, ruokailut toimivat sujuvasti ja kokoustila saadaan yleensä käyttöön toivottuna aikana", Koistinen kertoo. 
 
S-Business-korttia KUPSin joukkueenjohtajat pitävät kätevänä maksuvälineenä. Kirjanpitoa helpottaa, kun kuitteja ei tarvitse etsiskellä jälkikäteen, vaan maksutiedot löytyvät netistä. "Tähän maksumahdollisuuteen ollaan meillä oltu pelkästään tyytyväisiä."
 
Sporttiklubin eduista KUPSin joukkueet arvostavat erityisesti bonuksena saatavia lahjakortteja. "Kisamatkoilla etäisyydet ovat usein pitkiä ja paluumatkallakin pysähdytään syömään, usein ABC-liikenneasemalla. Ruokailut maksetaan sitten näillä lahjakorteilla."
 
Entäs toiminnanjohtajan oma suosikkihotelli?
"Se on ehdottomasti Original Sokos Hotel Kaarle Kokkola. Siellä on ihan huippua henkilökuntaa!"
 
 
Sporttiklubi on seurojen ja joukkueiden vapaa-ajan ryhmämatkustukseen kehitetty jäsenohjelma, jonka kautta joukkueet voivat saada parhaat palvelut ja edut.
Yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu maksuton S-Business-kortti toimii maksuvälineenä kaikissa S-ryhmän toimipisteissä. Kortilla saa myös maksutapaetuja.
 
KUPS pyrkii ohjaamaan ja keskittämään tapahtumiin, kokouksiin ja kilpailuihin liittyvät majoitus-, kokous- ja ravintolaostot sekä polttoaine- ja vähittäiskaupan ostot S-ryhmän toimipisteisiin. Tämän lisäksi KUPS tekee tunnetuksi Sporttiklubia seuran sisällä ja aktivoi kaikkia joukkueita sen käyttöön. KUPS. Elämänmittainen tarina. Banzai. Tänään perhe – aina perhe. 
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.