Menu

KuPSilaiset arvostavat Sporttiklubin tuomaa helppoutta

Kuopion Palloseura on ollut Sokos Hotellien Sporttiklubin seurajäsen vuodesta 2020. Seuratasoinen jäsenyys koetaan KuPSissa toimivaksi. "Se säästää joukkueenjohtajiemme aikaa varausvaiheessa. Turnausten alla heillä on niin monta palloa ilmassa, että hotellivarausten sujuvuudella on iso merkitys", KuPSin junnutoiminnan joukkueenjohtaja Jari Koistinen toteaa.

"Sokos Hotellien myyntipalvelulla on kaikki seuramme tiedot, eikä päivityksiä tarvitse tehdä, vaikka yksittäisen joukkueen nimi tai johtaja vaihtuisikin matkan varrella. Sopimushinnat ovat automaattisesti käytössä ja varaaminen toimii jouhevasti joka kerta", Koistinen kehuu. "Eikä seuratasoisen sopimuksen solmiminen tarkoita, että toiminnanjohtaja olisi sitten kädet savessa kaikessa. Joukkueet hoitavat asiansa itsenäisesti myyntipalvelun ja meille nimetyn asiakkuuspäällikön kautta." 

Sporttiklubista S-ryhmän hotelleissa vastaava Daniel Sharsan suosittelee liittymään klubiin nimenomaan seuratasolla. "Helpon varausprosessin lisäksi tulee paljon hyötyjä. Sporttiateriat, myöhäinen huoneenluovutus ja kokoustilan käyttö kuuluvat kaikille seuran joukkueille", Sharsan sanoo. "Myös suosittu lahjakorttietu on aina joukkuekohtainen."

Sporttiklubi onkin ollut KuPSin junnuilla aktiivisessa käytössä. Eduista joukkueet arvostavat erityisesti bonuksena saatavia lahjakortteja. "Pelimatkoilla etäisyydet ovat usein pitkiä ja paluumatkallakin pysähdytään syömään, usein ABC-liikenneasemalla. Ruokailut maksetaan sitten näillä lahjakorteilla. Siitä tulee iso säästö junnujoukkueen budjettiin."

Hotellipalveluiden laatu, maittavat sporttiateriat, huolenpito joukkueista ja kokonaisuuden toimivuus saavat KuPSilta kiitosta. "Merkitystä on tietysti myös hyvällä verkostolla ja hotellien sijainnilla", Koistinen summaa.
 
 
S-ryhmän hotellien yhteinen Sporttiklubi on seurojen ja niiden joukkueiden vapaa-ajan ryhmämatkustukseen kehitetty jäsenohjelma, jonka kautta joukkueet voivat saada parhaat palvelut ja edut.
Yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu maksuton S-Business-kortti toimii urheilujoukkuseiden maksuvälineenä kaikissa S-ryhmän toimipisteissä. Kortilla saa myös maksutapaetuja.
 
KUPS pyrkii ohjaamaan ja keskittämään tapahtumiin, kokouksiin ja kilpailuihin liittyvät majoitus-, kokous- ja ravintolaostot sekä polttoaine- ja vähittäiskaupan ostot S-ryhmän toimipisteisiin. Tämän lisäksi KUPS tekee tunnetuksi Sporttiklubia seuran sisällä ja aktivoi kaikkia joukkueita sen käyttöön. KUPS – Elämänmittainen tarina – Banzai. Tänään perhe – aina perhe.