21.04.2018

Kuopiossa tapahtuu

 

Läm­pi­mäs­ti ter­ve­tul­loo Suo­men sy­dä­meen eli Kuo­pioon! Kal­la­ve­den ran­nal­la si­jait­se­va tu­han­sien ma­ku­jen Kuo­pio on kau­pun­ki, joka tans­sii ja soi 365 päi­vää vuo­des­sa kau­niin vih­reän luon­non ja ae­to­jen im­meis­ten kes­kel­lä. Kuo­pios­sa ais­tit ta­pah­tu­mien sie­lua si­li­mien, suun ja koko kehon kaut­ta.  

Kuo­pion ta­pah­tu­mis­ta li­sä­tie­to­ja Kuo­pio-Tahko alu­een mat­kai­lusi­vuil­ta sekä suo­raan ta­pah­tu­mien si­vuil­ta:

Kuo­pion To­ril­la ta­pah­tuu

Ranskalainen ilta Frans & Sophiessa 8.11.

Tarjolla ranskalaisen keittiön suussa sulavia makuja. Herkulliset ruoat ja erinomaiset viinit säestettynä livemusiikilla takaavat rennon ranskalaisen tunnelman.

Illan esiintyjänä Pamela Kilpeläinen & Soile Närhi Duo. Illan aikana kuullaan tunnelmallista musiikkia mm. Edith Piafilta ja Patricia Kaasilta, rakastetuimpia ranskalaisia klassikoita, kuten La vie en rose, Hymne à l´amour, Sous le ciel de Paris ja Les feuilles mortes.

 

Si­ni­sen Yön Jazzit 5.12.2019

Lu­mou­du si­ni­val­koi­ses­ta it­se­näi­syys­päi­vän et­kois­ta jazzin ja herk­ku­pöy­dän ää­rel­lä uu­dis­te­tun Puik­ka­rin ti­mant­tik­ruu­nu­jen lois­tees­sa. Kuo­pio Big Band, kau­pun­kim­me ikio­ma lois­ta­va jazzor­kes­te­ri Mikko Toi­va­sen joh­dol­la feat. lau­luso­lis­ti Teija Kor­ho­nen loih­ti­vat illan ai­ka­na eloon big band soi­tol­laan koko laa­jan kir­jon eri tyy­li­suun­tia swin­gis­tä ja bal­la­deis­ta rock-, pop- ja latin- ryt­mei­hin.

Salaisuuksien Yö 7.12.

Kuopio Burlesquen järjestämässä Salaisuuksien Yössä lavan valtaa ennennäkemätön kattaus kimalletta, säihkettä ja vauhdikasta menoa. Illan ohjelmassa on luvassa sirkusta ja burleskia maailmanluokan tähtien esittämänä.
Illan toteutuksessa mukana Kuopio Burlesque ja Pohjois-Savon Seta ry. Salaisuuksien Yö on Pohjois-Savon Seta ry:n virallinen pikkujouluilta ja avoin myös kaikille ei jäsenille.

Liput ennakkoon 15 €, ovelta 20 €
Lippujen Ennakkomyynti Original Sokos Hotel Puijonsarven  vastaanotosta

Ilassa tarjolla ennakkoon tilauksesta Pikku Tuhmaa cocktailpöytä hintaan 20€. Osta Pikku Tuhmaa cocktailherkkupöytä samalla kun ostat ennakkolipun yhteishintaan 35€.

Joulu Kuo­pios­sa

Meil­lä Sa­vos­sa on ta­pa­na pit­tee hyvä huoli jou­lu­vie­rais­tam­me. Pois ei las­ke­ta kun kiin­ni sua­haan.

New Year Va­rie­tee 31.12.

Kuo­pio Bur­lesque & Ori­gi­nal Sokos Hotel Pui­jon­sar­vi luo­vat ti­mant­ti­sen vuo­den­vaih­teen Si­nul­le. Puik­ka­rin New Year on täyn­nä ki­mal­ta­vaa gla­mou­ria, lu­moa­vaa lau­lua, tans­sia, ak­ro­ba­ti­aa ja viet­te­lys­tä.

Pakkassirkus Tottarua 10.01.-02.02.2020

TotTaRua sukeltaa rohkeasti unien hämmästyttävään maailmaan ja vie katsojan todellisuuden rajamaille sirkuksen keinoin. Kello tikittää eikä uni tule ja mielikuvitus ottaa vallan. Tyyny tuntuu muhkuraiselta, lelut näyttäisivät heräävän henkiin ja kuuluiko kaapin sisältä jotakin? Olenko jo unessa vai vielä hereillä? Mikä onkaan totta ja mikä puolestaan tarua? Tule kanssamme mukaan matkalle unien ihmeelliseen maailmaan!

Lu­mou­du si­ni­val­koi­ses­ta it­se­näi­syys­päi­vän et­kois­ta jazzin ja herk­ku­pöy­dän ää­rel­lä uu­dis­te­tun Puik­ka­rin ti­mant­tik­ruu­nu­jen lois­tees­sa. Kuo­pio Big Band, kau­pun­kim­me ikio­ma lois­ta­va jazzor­kes­te­ri Mikko Toi­va­sen joh­dol­la feat. lau­luso­lis­ti Teija Kor­ho­nen loih­ti­vat illan ai­ka­na eloon big band soi­tol­laan koko laa­jan kir­jon eri tyy­li­suun­tia swin­gis­tä ja bal­la­deis­ta rock-, pop- ja latin- ryt­mei­hin.Lu­mou­du si­ni­val­koi­ses­ta it­se­näi­syys­päi­vän et­kois­ta jazzin ja herk­ku­pöy­dän ää­rel­lä uu­dis­te­tun Puik­ka­rin ti­mant­tik­ruu­nu­jen lois­tees­sa. Kuo­pio Big Band, kau­pun­kim­me ikio­ma lois­ta­va jazzor­kes­te­ri Mikko Toi­va­sen joh­dol­la feat. lau­luso­lis­ti Teija Kor­ho­nen loih­ti­vat illan ai­ka­na eloon big band soi­tol­laan koko laa­jan kir­jon eri tyy­li­suun­tia swin­gis­tä ja bal­la­deis­ta rock-, pop- ja latin- ryt­mei­hin.

Fin­land Ice Ma­rat­hon 19.-22.2.2020

Fin­land Ice Ma­rat­hon (FIM) on yksi Suo­men van­hin ja tun­ne­tuin luon­non­jääl­lä jär­jes­tet­tä­vä luis­te­lu­ta­pah­tu­ma. Ta­pah­tu­man kes­kus­paik­ka­na toi­mii Kuo­pion mat­kus­ta­ja­sa­ta­ma, minne ra­ken­ne­taan ki­sa­kes­kus run­sai­ne oheis­pal­ve­lui­neen. Ta­pah­tu­ma alkaa jo kes­ki­viik­ko­na, kun tu­han­net kuo­pio­lai­sop­pi­laat kir­maa­vat Kal­la­ve­den jääl­lä kou­lu­lais­luis­te­luis­sa. Tors­tai on myös kou­lu­lais­luis­te­lu­päi­vä. Per­jan­tai­na jär­jes­te­tään nas­ta­pyö­räi­ly­kil­pai­lu sekä il­lal­la kuu­ta­mo­luis­te­lu jät­kän­kynt­ti­lä­va­lais­tuk­ses­sa. Luis­te­lun ja pot­ku­kelk­kai­lun kil­pai­lu­ta­pah­tu­ma kes­tää lau­an­tais­ta aa­mus­ta il­ta­päi­vään.

Vuon­na 2020 Fin­land Ice Ma­rat­hon jär­jes­te­tään 37. ker­ran. Ta­pah­tu­man päi­vä­mää­rä 19.-22.2.2020. Ka­le­van Kier­ros - ta­pah­tu­man luis­te­lu­kil­pai­lut FIM-ra­dal­la la 15.2.2020.

Kuo­pion Musiik­ki­kes­kus

Kuo­pion Musiik­ki­kes­kus tar­jo­aa mo­ni­puo­li­sia ja kor­kea­ta­soi­sia musiik­kie­lä­myk­siä musii­ki­nys­tä­vil­le. Kuo­pion kau­pun­gi­nor­kes­te­ri tuo lähes vii­koit­tain kon­sert­ti­sa­lin estra­dil­le kan­sain­vä­li­sen tason ka­pel­li­mes­ta­ri- ja so­lis­ti­vie­rai­ta ja Suo­men viih­de­tai­vaan täh­det vie­rai­le­vat sään­nöl­li­ses­ti kon­sert­ti­kier­tueil­laan Kuo­pion Musiik­ki­kes­kuk­sel­la.

Kuo­pion kau­pun­gin­teat­te­ri

Kup­sin jal­ka­pal­lo­pe­lit

Kal­Pan jää­kiek­ko­pe­lit

.