Menu
Lemmikki on tervetullut vieras Sokos Hotelliin
Lemmikki on tervetullut vieras Sokos Hotelliin

Kun koirakin sai omat kokousvälineet

Evidensia Eläinlääkäripalvelut järjestää usein koulutuksiaan Sokos Hotellien tiloissa. Yrityksen eläinlääkäreillä on toisinaan omat lemmikit matkassa mukana. "Meidät on aina otettu Sokos Hotelleissa todella lämpimästi vastaan. Koirat saavat osallistua myös kokouksiin, mikäli se muille osallistujille sopii – ja meillähän se sopii", kertoo Evidensian koulutuksista vastaava HRD päällikkö Laura Kortelainen.

"Omakin Shetlanninlammaskoirani Walla on jo Sokos Hotellien kanta-asiakas. Kerran Wallalle oli järjestetty Break Sokos Hotel Flamingon kokoustilaan ikiomat kokousterveiset vesikuppeineen. Se oli unohtumaton kokemus."

Hotelli Flamingon palvelualttius saakin Lauralta paljon kiitosta, erityisesti talon kokous- ja tapahtumapuolen ravintolapäällikkö Petri Saukkomaa. "Flamingossa sujuu aina kaikki mallikkaasti ja meidän tarpeiden ratkaisemiseen löytyy sopivasti luovaa hulluutta, on sitten kyseessä iso tai pieni tapahtuma. Break Sokos Hotel Flamingo on sijaintinsa vuoksi Sokos Hotelleista se varatuin. Hotelli on lentokentän ja pääkonttorimme lähellä sekä hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä."

"Olemme tehneet yhteistyötä Sokos Hotellien kanssa viitisen vuotta. Parasta on ollut varausten sujuvuus ja sopiva hinnoittelu. On helppoa asioida yhden henkilön kanssa, joka pystyy auttamaan kattavasti koko Suomen majoitus- ja tilavarauksissa. Meille aikanaan nimetystä yhteyshenkilöstä Jarno Savolaisesta on tullut minulle vuosien myötä tärkeä kumppani. Hän tuntee meidät, auttaa ammattitaidolla ja on ollut hyvin tavoitettavissa. Jarnon siirryttyä nyt toisiin tehtäviin talon sisällä, olen luottavaisella mielellä, että uusikin kumppanimme palvelee loistavasti niin meidän väkeä kuin tärkeitä lemmikkejämme."

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on pienten ja suurten eläinlääkäriasemien ja eläinsairaaloiden verkosto. Jokainen eläinlääkäriasema on eläinlääkärin paikallisesti johtama itsenäinen ja omanlaisensa kokonaisuus. Laura Kortelainen toimii koulutuksista vastaavana HRD päällikkönä vastuullaan osaamisen kehittäminen.