Menu

Kumppanimme kertovat

Suomen Jääkiekkoliitto
 
S-ryhmän kattava hotellitarjonta on jo vuosien ajan taannut A-maajoukkueelle hyvät yöunet - Leijonat majoittuu S-ryhmän hotelleihin joukkueen ollessa koolla kotimaassa niin harjoitusotteluiden kuin turnausten yhteydessä.
 
ABC-liikenneasemat puolestaan tarjoavat kaikille jääkiekon harrastajille viihtyisän taukopaikan turnausmatkoilla. On tärkeää, että joukkueen ruokailut hoituvat helposti ja tarjolla monipuolista, urheilijan elämään sopivaa ravintoa, jonka voimalla jaksaa pelata ja kehittyä.
 
Jere Lehtinen (kuvassa 2)
 
A-maajoukkueen GM
 
 
 
Suomen Lentopalloliitto
 
Miesten ja naisten maajoukkueen pelimatkoilla kertyy lukemattomia hotelliöitä, -ruokailuja ja strategiapalavereita. Hyvä ja monipuolinen ruoka ja levolliset yöunet S-ryhmän hotelleissa takaavat sekä maajoukkueittemme että vastustajiemme viihtyvyyden kotimaan pelimatkoilla.
 
"Tätä ruokaa on odotettu", miesten maajoukkue Hotelli Pasilassa kesäkuussa 2017.
 
Yhteistyömme S-ryhmän vastuuhenkilöiden kanssa on ollut äärimmäisen joustavaa ja asiakaslähtöistä koko yhteistyömme ajan.
 
Tuomas Sammelvuo (kuvassa 1), lentopallomaajoukkueen päävalmentaja
 
 
 
Suomen Tanssiurheiluliitto
 
Tanssiurheilukilpailuja järjestetään lähes joka viikonloppu jossakin päin Suomea ja on suuri etu, että niin monella paikkakunnalla keskeiseltä paikalta löytyy Sokos Hotelli, johon majoittua ja jossa valmistautua tai palautua rauhassa kilpailupäivän koitoksista. ABC-liikenneasemat tarjoavat runsaasti taukopaikkoja matkan varrella, jolloin matkat paikkakunnalta toiselle sujuvat turvallisesti ja vireystila säilyy kohteeseen saakka hyvänä.
 
 
 
Suomen Voimisteluliitto
 
Voimistelussa on tärkeää, että olosuhteet ovat kunnossa - niin harjoitussalilla kuin myös kisamatkoilla. Kisamatkoilla telineiden ja kilpailukanveesien lisäksi olosuhteet tulee olla kunnossa majoitusten, levon ja ruokailujen suhteen. Seurakohtaamisten ja kokousten yhteydessä olosuhteet tulee olla paitsi tilojen osalta kunnossa, myös tarjota monipuolisia palveluita. Voimisteluliiton yhteistyökumppanina S-ryhmän hotellit huolehtivat meistä, että voimisteluyhteisö voi keskittyä oleelliseen.
 
S-ryhmän hotelleihin on helppo ja vaivaton saapua, jopa isolla ryhmällä. 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.