Sokos Hotels on Suomen luotetuin hotelliketju 2019
Sokos Hotels on Suomen luotetuin hotelliketju 2019
04.03.2019

Kuluttajat valitsivat - Sokos Hotels on jälleen Suomen luotetuin hotelliketju

Sokos Hotels on valittu Reader's Digestin Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi sen saatua lähes puolet (49 %) kategorian maininnoista. Voitto oli Sokos Hotels -ketjulle jo kahdeksas peräkkäin. 
 
Lapsiperheissä luottamus Sokos Hotelleihin on erityisen suurta. Vastaajista, joiden taloudessa on alle 16-vuotiaita lapsia peräti 64 prosenttia nimesi yrityksen eniten luottamakseen hotelliketjuksi. Naisista Sokos Hotelleihin luottaa eniten 56 prosenttia, kun miehistä vastaavasti 42 prosenttia. 
 
 
"Olemme ylpeitä tästä suomalaisten kuluttajien meille osoittamasta luottamuksesta", iloitsee Sokos Hotellien markkinointijohtaja Outi Vitie. "Sokos Hotels on ollut osa suomalaista hotellielämää jo 44 vuoden ajan. Työllistämme paitsi 1300 omaa työntekijää, tarjoamme merkittävän määrän työtä paikallisille toimijoille eri Sokos Hotels -paikkakunnilla. Ravintoloissa kotimaisen ruoan osuutta kasvatetaan koko ajan ja materiaalihankinnoissa suosimme kotimaisia toimittajia. Uskon, että kotimaisuus on suomalaiselle kuluttajalle myös laadun ja luottamuksen merkki."
 
Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.
 
Sokos Hotels sai valitsijoiltaan kategoriansa korkeimmat arviot kaikista kysytyistä ominaisuuksista ja 57 % valitsijoista olisi valmis suosittelemaan ketjua muille, mikä on kategorian korkein tulos. 
 
 
Lisätietoja:
Outi Vitie, markkinointijohtaja, Sokos Hotels, puh. 050 66 287, outi.vitie@sok.fi
 
Lue Sokos Hotellien vastuullisuusteoista täältä »