Menu
Sokos Hotels on Suomen luotetuin hotelliketju 2022

Kuluttajat valitsivat – Sokos Hotels on jo 11. kerran peräkkäin Suomen luotetuin hotelliketju

20.1.2022
 
Kiitos luottamuksesta, rakkaat asiakkaamme! Olette antaneet äänenne ja valinneet meidät jo 11. kerran Suomen Luotetuimmaksi hotelliketjuksi.
Tämä merkitsee meille paljon, erityisesti näinä haasteellisina aikoina. Tervetuloa, onnellistamme teidät jatkossakin.
 
Sokos Hotels on valittu Reader's Digestin Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi sen saatua jopa 49% kategorian maininnoista.
Luottamus on erityisen vahvaa 50 vuotta täyttäneiden vastaajien joukossa. Heistä 52 % nimesi Sokos Hotellit eniten luottamakseen hotelliketjuksi.

Olemme todella ylpeitä tästä suomalaisten kuluttajien meille osoittamasta luottamuksesta, iloitsee Sokos Hotellien markkinointijohtaja Outi Vitie. Sokos Hotels on ollut osa suomalaista hotellielämää jo 46 vuoden ajan. Työllistämme 1300 omaa työntekijää ja tämän lisäksi meillä on merkittävä määrä paikallisia yhteistyökumppaneita, joille voimme tarjota työtä eri Sokos Hotels -paikkakunnilla. Ravintoloissa kotimaisen ruoan osuutta kasvatetaan koko ajan ja materiaalihankinnoissa suosimme kotimaisia toimittajia. Uskon, että kotimaisuus on suomalaisille kuluttajille myös laadun ja luottamuksen merkki.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. Sokos Hotels sai valitsijoiltaan kategorian korkeimmat arviot kuluttajien tarpeiden ymmärtämisestä ja eettisestä vastuullisuudestaan. 
 
Lisätietoja:
Outi Vitie, markkinointijohtaja, Sokos Hotels, puh. 050 66 287, outi.vitie@sok.fi
Sokos Hotels -ketju on myös Suomen vastuullisin hotelliketju. Täältä voit lukea lisää vastuullisuudestamme »
 
Luotetuin merkki -tutkimus:
Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen nyt 22. kerran. Yhteistyökumppanina oli brittiläinen Wyman Dillon -tutkimustoimisto. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 2 006. Otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.
 
Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 40 eri tuoteryhmässä.
 
Lisätietoja tutkimuksesta ja sen tuloksista antaa tutkimuspäällikkö Tiina Suomela, 
050 595 5143, tiina.suomela@valitutpalat.fi