Menu
Sokos Hotels on Suomen luotetuin hotelliketju 2023

Kuluttajat valitsivat – Sokos Hotels jälleen Suomen luotetuin hotelliketju

3.2.2023
 
Kiitos luottamuksesta, rakkaat asiakkaamme! Olette antaneet äänenne ja valinneet meidät jo 12. kerran Suomen Luotetuimmaksi hotelliketjuksi.
Tämä merkitsee meille todella paljon. Tervetuloa, onnellistamme teidät jatkossakin.
 
Sokos Hotels on valittu Reader's Digestin Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi sen saatua jopa 45 % kategorian maininnoista.

"Olemme todella ylpeitä tästä suomalaisten kuluttajien meille osoittamasta luottamuksesta", iloitsee Sokos Hotellien markkinointijohtaja Outi Vitie. "Sokos Hotels on ollut osa suomalaista hotellielämää jo 49 vuoden ajan. Työllistämme 1300 omaa työntekijää ja tämän lisäksi meillä on merkittävä määrä paikallisia yhteistyökumppaneita, joille voimme tarjota työtä eri Sokos Hotels -paikkakunnilla. Ravintoloissa kotimaisen ruoan osuutta kasvatetaan koko ajan ja materiaalihankinnoissa suosimme kotimaisia toimittajia. Uskon, että kotimaisuus on suomalaisille kuluttajille myös laadun ja luottamuksen merkki."

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. Sokos Hotels sai valitsijoiltaan kategorian korkeimmat arviot kuluttajien tarpeiden ymmärtämisestä ja eettisestä vastuullisuudestaan. 
 
Lisätietoja:
Outi Vitie, markkinointijohtaja, Sokos Hotels, puh. 050 66 287, outi.vitie@sok.fi
Sokos Hotels -ketju on myös Suomen vastuullisin hotelliketju. Täältä voit lukea lisää vastuullisuudestamme »
 
Luotetuin merkki -tutkimus:
CIL Suomi Oy/Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen nyt 23. kerran. Yhteistyökumppanina oli tiedonkeruutoimisto Norstat Finland Oy. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli yhteensä 2 008. Otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä ja Norstat Finlandin nettipaneelista. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta), sukupuolen ja asuinalueen mukaan väestöä vastaavaksi.
 
Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 40 eri tuoteryhmässä.