Kristiinan kulttuurivinkit keväälle Turussa

Kristiina suosittelee tutustumaan Turun taidemuseon kansallisromanttiseen graniittilinnaan, joka on nähtävyys jo itsessään. Museo seisoo ylväänä Puolalanpuiston mäellä ja sen jykevät seinät kätkevät sisälleen upeita taideaarteita. kevään yksi odotetuimmista näyttelyistä on Lars Göran Johnssonin lahjoituskokoelma 24.01-17.05.2020.

Miltä kuulostaisi vierailu Suomen ainoaan arkeologiseen museoon? Aboa Vetus on maan alta löydetty kaupunginosa, jossa on eletty vuosisatojen ajan. Museon alueella sijaitsee kuuden keskiaikaisen kivitalon rauniot, joiden välissä kulkee Luostarin jokikatu Aboa Vetus on historian ja nykytaiteen museo, jossa on myös vaihtuvia näyttelyitä. Turun taiteilijaseuran 95v juhlanäyttelyyn pääset tutustumaan 22.03.2020 saakka  

Musiikin ystäville Turku tarjoaa paljon vaihtoehtoja klassisesta musiikista keveämpään. Tutustu ja katso konserttien aikataulut:

Turun Filharmoninen Orkesteri /konsertit  torstaisin ja perjantaisin/ www.tfo.fi

Turun Kaupunginteatteri/ ohjelmisto/ www.teatteri.turku.fi

Kevyen musiikin konsertit /ohjelmisto www.logomo.fi

Balettia, teatteria tai ehkäpä molempia! Kristiina suosittelee Aurinkobalettia Manillan upeassa miljöössä Aurajoen rannalla. Baletin jälkeen on aika palata täl puol jokke joten lähde Förin kyytiin ja ylitä Aurajoki tunnelmallisesti, maisemia ihaillen. Tässä muutamia poimintoja:   

Åbo Svenska Teater /ohjelmisto/ www.abosvenskateater.fi

Linnateatteri/ ohjelmisto/ www.linnateatteri.fi

Tanssiteatteri Eri/ohjelmisto/ www.eri.fi

Aurinkobaletti/ohjelmisto/ www.aurinkobaletti.fi