Menu

Kouvolan Original Sokos Hotel Vaakunan hyväntekeväisyyskohde

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola uudistetaan kokonaan vuoden 2020 aikana. 5.6.2020 otimme käyttöön uudet ilmeet saaneet vastaanottoaulan ja Frans & Rose bistron sekä ensimmäiset 60 uudistettua hotellihuonetta, joissa on käytetty kolmea eri teemaa: Pentik, Repovesi ja Tykkimäki.
 
Uudistuksessa uusimme kaikki vuodevaatteet, sängyt sekä hotellihuonekalusteet, jotka olemme lahjoittaneet hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohteemme näiden osalta olivat: 
 

Valkealan Opisto

 

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Se tekee todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Yhdistys jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.
 

Meidän Tukitiimi - Kouvolan tukikohta

Tukikohdan asiakkaina ovat 8-18-vuotiaat lapset ja nuoret sekä heidän perheensä, sijoitettuna tai avohuollon tukitoimena. Laitoksessa on seitsemän asiakaspaikkaa.
Tukikohdan erityisosaamista on kiintymyskeskeinen arki ja traumaosaaminen. Yrittäjien terapiaosaaminen ja työntekijöiden koulutustaso tekevät arjesta kuntouttavaa. Toiminnallisuus, ratkaisukeskeisyys ja kiintymyskeskeinen työskentely ovat meille arjen perusta.
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.