Menu

Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneen hyväntekeväisyyskohde

Meri ja saaristo ovat meille kotkalaisille tärkeitä ja sydäntä lähellä olevia asioita, joita vuotuinen hyväntekeväisyyskohteemme ylläpitää.

Pidä saaristo siistinä ry

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. Yhdistys on toiminut puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969.
 
Monipuolista työtä ympäristön hyväksi
Pidä Saaristo Siistinä ry:n työ vesiympäristön hyväksi koostuu kolmesta osa-alueesta, jotka ovat: ympäristönhuoltotyö, ympäristöviestintä ja ympäristöprojektit.
 
Kaikki toiminta tähtää Suomen merialueiden ja sisävesien, rantojen ja saariston puhtaana pitämiseen. Yhdistys edistää ja etsii ratkaisuja ympäristöystävälliseen veneilyyn ja vesillä liikkumiseen sekä satamatoimintaan.
 
Jätepisteitä, käymälöitä ja kelluvia imutyhjennysasemia
PSS ry tekee konkreettista ympäristöhuoltotyötä saaristossa, rannoilla ja järvillä. Yhdistys rakentaa ja huoltaa jätepisteitä, kuivakäymälöitä ja imutyhjennyslaitteita sekä järjestää romun ja vaarallisen jätteen erilliskeräyksiä. PSS ry ylläpitää lähes 200 Roope-palvelupistettä ympäri maata.
 
Sinuakin tarvitaan – liity Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäseneksi!
Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. Järjestö tekee konkreettista ympäristöhuoltotyötä saaristossa, rannoilla ja järvillä. 
 
Jäsenet ovat järjestön kulmakivi ja perusta. He mahdollistavat monipuolisen työmme saaristo- ja järviluonnon puhtaana pitämiseksi. Jäsenemme ovat veneilijöitä, melojia, retkeilijöitä, saaristolaisia ja keitä tahansa, jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaamme.
 
Jäsenemme arvostavat puhtaita vesistöjä ja luontoa ja osoittavat sen kiinnittämällä Roope-tarran veneeseensä, kanoottiinsa tai vaikka läppäriinsä. 
 
Tutustu Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenyyteen lisää: www.pidasaaristosiistina.fi