Kauneudenhoito Oulun Edenissä
Hyvinvointia ja hemmottelua
09.05.2019

Kosmetologin palvelut sekä virkistävät hoidot

Break Sokos Hotel Edenin kosmetologipalvelut

Kasvohoidot: Laajasta kasvohoitovalikoimastamme voit valita tarpeesi mukaan virkistäviä, rentouttavia, puhdistavia tai kuorivia hoitomuotoja. Laadukkailla hoitotuotteemme parantavat käsittelyjen tehoa ja pidentävät niiden vaikutusaikaa. Kasvojen iho on kaunis kun se voi hyvin, ja vaikutelman voit viimeistellä esimerkiksi kulmien tai ripsien värjäyksellä ja muotoilulla. Kasvohoidot tehdään ranskalaisella Phytomer- ihonhoitosarjalla. Phytomer on merellisen ammattikosmetiikan edelläkävijä, ja hyödyntää hoitotuotteissaan parhaita merellisiä raaka-aineita.

Käsi- ja jalkahoidot: Kädet ja jalat ovat kovilla arkielämän käänteissä. Ajoittainen rentouttava hoito parantaa niiden kuntoa ja kohentaa ulkonäköä. Erilaisten kylpyjen, hierontojen ja kuorintahoitojen sivuvaikutuksena rentoudut kokonaisvaltaisesti.
O.P.I. Color kestolakkaukset: Kynsien kestolakkaus tekee kynsistä huolitellun ja kauniin näköiset. Halutessanne kynsien koristelu 5–10 €.

Ripsien kestotaivutus: Dollys Lash -kestotaivutus mullistaa käsityksesi ripsipermanenteista! Dollysilla ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät pitkiltä ja katse avoimelta! Voit taivutuksen yhteydessä halutessasi ottaa myös ripsien kestovärjäyksen, jolloin saat katseestasi todella intensiivisen.

Vartalohoidot: Kokonaisvaltaista rentoutumista ja ihon hellimistä kaipaaville tarjoamme erilaisia vartalohoitoja. Hoidoissa käytetään ihoa lämmittäviä, kuorivia ja muuten stimuloivia aineita, jotka pehmentävät ihoasi ja laukaisevat kehostasi jännityksiä. Anna itsellesi tai läheisellesi hemmotteluhetki valitsemalla alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin.


Hot Stone kuumakivihieronta 55 min.
Syvärentouttava ja stressiä lievittävä hoito, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa, laukaisee tehokkaasti
jännityksiä kehosta ja lievittää kipuja

Balilainen hieronta 90 min.
Ylellinen kokovartalon hoito, jossa käytetään tehokkaasti kehoa rentouttavia paineluja ja venyttäviä otteita. Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä, jossa jalat myös kuoritaan kevyesti suolalla. Hierontaan käytetään luonnonmukaista kookosöljyä.

Hunajaturvehoito 50 min.
Hunajaturvehoito on ihoa hemmotteleva ja elvyttävä hoito. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivan, atooppisen ihon hoitoon sekä psoriaatikoille ja epäpuhtaalle iholle.Hoitoon sisältyy rentouttava päänahan hieronta. Kasvonaamio hoitoon liitettynä 15 €.

Shiatsu 90 min.
Shiatsu on japanilainen lempeä koko kehon hoito, jonka tavoitteena on tuoda tasapainoa fyysiseen, psyykkiseen ja henkiseen hyvinvointiin sekä avata kehon energiaratoja peukalon ja kämmenen painalluksin, venytellen ja hieronnalla. Hoito tapahtuu Futon -maton päällä, eikä se vaadi riisuutumista. Shiatsussa tasapainotetaan QI -energian virtausta ja kun energia saadaan tasapainotettua, koko keho tasapainottuu, tulee elinvoimaisemmaksi ja pystyy itse korjaamaan häiriötiloja.

Scandinavian Skin Candy -sokerointi: Hellävarainen ja moderni sokerointimenetelmä. Iho pysyy sileänä ja karvattomana noin 3 viikkoa.

Kylvyt- ja virkistyshoidot: Savilämpöhoito vai fysioakustinen rentoutushoito? Vai kenties haluat yllättää rakkaasi romanttisella ruusukylvyllä kynttilöiden valossa. Lue vaihtoehdoista hinnastostamme.

Lapsille: Pikkukäsien tai –varpaiden sipsuttelua, hipsuvarpaita nauratellen. Hoidot on tarkoitettu 4-10-vuotiaille lapsille.

Lataa hinnastomme tästä