Kauneudenhoito Oulun Edenissä
Hyvinvointia ja hemmottelua
02.05.2014

Kosmetologin palvelut sekä virkistävät hoidot

Break Sokos Hotel Edenin kosmetologipalvelut

Kasvohoidot: Laajasta kasvohoitovalikoimastamme voit valita tarpeesi mukaan virkistäviä, rentouttavia, puhdistavia tai kuorivia hoitomuotoja. Laadukkailla hoitotuotteemme parantavat käsittelyjen tehoa ja pidentävät niiden vaikutusaikaa. Kasvojen iho on kaunis kun se voi hyvin, ja vaikutelman voit viimeistellä esimerkiksi kulmien tai ripsien värjäyksellä ja muotoilulla. Kasvohoidot tehdään ranskalaisella Phytomer- ihonhoitosarjalla. Phytomer on merellisen ammattikosmetiikan edelläkävijä, ja hyödyntää hoitotuotteissaan parhaita merellisiä raaka-aineita.

Käsi- ja jalkahoidot: Kädet ja jalat ovat kovilla arkielämän käänteissä. Ajoittainen rentouttava hoito parantaa niiden kuntoa ja kohentaa ulkonäköä. Erilaisten kylpyjen, hierontojen ja kuorintahoitojen sivuvaikutuksena rentoudut kokonaisvaltaisesti.
Gel Color kestolakkaukset: Kynsien geelaus tekee kynsistä huolitellun ja kauniin näköiset. Halutessanne kynsien koristelu 5–10 €.

Ripsien pidennykset: Korkealaatuiset silk lashes -ripset häikäisevät luonnollisuudellaan ja näyttävyydellään. Huoltoväli noin 3-4 viikkoa.


Vartalohoidot: Kokonaisvaltaista rentoutumista ja ihon hellimistä kaipaaville tarjoamme erilaisia vartalohoitoja. Hoidoissa käytetään ihoa lämmittäviä, kuorivia ja muuten stimuloivia aineita, jotka pehmentävät ihoasi ja laukaisevat kehostasi jännityksiä. Anna itsellesi tai läheisellesi hemmotteluhetki valitsemalla alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin.

Scandinavian Skin Candy -sokerointi: Hellävarainen ja moderni sokerointimenetelmä. Iho pysyy sileänä ja karvattomana noin 3 viikkoa.

Kylvyt- ja virkistyshoidot: Savilämpöhoito, tehovesihieronta vai fysioakustinen rentoutushoito? Vai kiinnostaisiko pulahtaa kylpyyn? Tarjoamme monenlaisia kylpyvaihtoehtoja: kenties haluat yllättää rakkaasi romanttisella ruusukylvyllä kynttilöiden valossa tai kokea koko perheen mieleenpainuvan yhteisen kylpyelämyksen. Yrttiporekylpy puolestaan on elämästä nautiskelijan aromaattinen vaahtokylpy, johon voit valita mieleisesi vaihtoehdon Frantsilan luomuyrttitilan kotimaisista yrteistä. Ota yhteyttä, niin autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan kylpyelämyksen. Kylvyt alk. 19 €/hlö (20 min.)

Lapsille: Pikkukäsien tai –varpaiden sipsuttelua, hipsuvarpaita nauratellen. Hoidot on tarkoitettu 4-10-vuotiaille lapsille.

Lataa hinnastomme tästä

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone