Menu

Koronavirus (COVID-19) - Matkustus Viroon

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että hotelliemme ja ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Näin huolehdimme turvallisuudestasi »

 

Päivitetty 5.7.2021

Vapaa-ajanmatkustus Viroon

Suomesta Viroon voi matkustaa ilman koronatestiä tai omaehtoista karanteenia. Suomen kansalaisilla on oikeus palata Suomeen. Virosta Suomeen voi tulla rajoituksetta, jos jokin seuraavista ehdoista täyttyy:

1. Olet saanut täyden rokotussarjan (rokotteesta riippuen yksi tai kaksi annosta) ja viimeisestä rokotuskerrasta on kulunut vähintään kaksi viikkoa

2. Olet sairastanut koronataudin ja saanut vähintään yhden rokoteannoksen, ja rokoteannoksesta on kulunut vähintään viikko

3. Olet sairastanut koronataudin alle 6 kk sitten.

 

Jos Suomen kansalaisella on todistus yhdestä koronarokoteannoksesta ja rokotuksesta on vähintään kaksi viikkoa, tai jos hänellä on alle 72 h vanha negatiivinen koronatestitodistus, hänen ei tarvitse mennä koronatestiin rajalla mutta hänet ohjataan koronatestiin kun maahantulosta on kulunut vähintään 72 tuntia. Matkustajan suositellaan pysyvän kotona tai majapaikassa, kunnes hän on saanut negatiivisen tuloksen testistä.

Ajankohtaiset rajoitukset ja ohjeet Visit Tallinn sivuilta »

Tarkimmat tiedot Viron koronarajoituksista Viron ulkoministeriön sivuilta »

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.