Koli, Ruska Blues, Pohjois-Karjala
Kolin Ruska Blues 16.-17.9.2022

Kolin RuskaBlues 16.-17.9.2022

PERJANTAI 16.9.
 

20.45 Dave Forestfield Band
Dave Forestfield on sekä Suomessa että USA:ssa palkittu 9 sooloalbumia julkaissut artisti. Rennon kitara- ja pianovetoisessa musiikissa kuuluvat mm. soul, blues ja rock'n'roll.
 
21.45 "Etta James Tribute" Mirkka Paajanen & Peela orkesteri
Etta James -tribuuttikonsertti solistinaan laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajanen vie kuulijansa aikamatkalle vuodesta 1955 aina 2000-luvulle saakka käyden läpi Grammy-palkitun laulajan Etta Jamesin tuotannon keskeisimmät levytykset ja kappaleet.
Mirkka Paajanen tunnetaan lukuisten Suomen eturivin artistien taustalta niin laulajana kuin biisintekijänäkin. Lukuisissa medioissa kuten Helsingin Sanomat- ja Me Naiset -lehdissä Mirkkaa on kehuttu sielukasääniseksi laulajaksi ja karismaattiseksi esiintyjäksi. Monipuolisuudestaan ja lukuisista kokoonpanoista tunnettu Mirkka kokee olevansa omimmillaan kuitenkin rouhiessaan bluesin ja soulin maaperää Etta Jamesin jalanjäljissä. Yhtyeessä soittaa Riku Karvonen, kitara, Joonas Tuuri, basso, Henri Mäntylä, piano, Severi Sorjonen, rummut
 
23.00 Fat Mama Band
Fat Mama Band´in musiikki on mielenkiintoinen ja viihdyttävä sekoitus
"mustaa" rytmimusiikkia, jossa rhythm & blues-pohjaiseen keitokseen on lisätty mausteita soul-, jazz-, funk- ja rock-osastoiltakin.
 

LAUANTAI 17.9. Klo 13-17

 
Rinnetupa Blues Suonna Kononen & Arto (Pilli) Pajukallio klo 13-17 vapaa pääsy
 
 
Break Sokos Hotel Koli, Ravintola Grill It
 
20.45 Echo Räsänen and Friends
Echo Räsänen & Friends With Benefits on Räsäsen soololevyn "Song of Spell" pohjalle koottu ryhmä, jonka peruskokoonpanoon kuuluvat Pertti Feller (percussion) ja Sampsa Asikainen (basso) ja Echo (voc,kitarat,banjo).
 
21.45 Blues Bastards
Blues Bastards on esittänyt bluesia jo toistakymmentä vuotta. Musiikillinen suuntautuminen bluesiin oli kokoonpanolle alusta saakka itsestään selvä asia. Ohjelmistossa on muun muassa Muddy Watersin, Buddy Guyn ja T-Bone Walkerin kappaleita. Oikeaa ja alkuperäistä, rokahtavaa ja tunteikasta bluesia, jossa kitara on merkittävässä osassa.
 
23.00 Steve West Weston & Tomi Leino Trio
Englantilainen laulaja ja huuliharpisti Steve 'West' Weston on eräs soittimensa johtavista artisteista Euroopan blueskartalla. Hänellä on takanaan pitkä ura blueslavoilla ja meriittilistalta löytyy yhteistyötä muun muassa The Who –yhtyeen laulajan Roger Daltreyn sekä Dr. Feelgoodista tunnetun kitaristi Wilko Johnsonin kanssa.
Westonin viimeisin, pari vuotta sitten julkaistu levy 'West Street' sai kosolti huomiota ympäri maailman. Muun muassa amerikkalainen bluesjulkaisu Blues Junction valitsi albumin vuoden parhaaksi bluesjulkaisuksi. West yhdistelee musiikissaan elementtejä perinteisestä Chicago-bluesista, swingistä ja rock'n'rollista ja on tunnettu vauhdikkaista live-esiintymisistään.
Weston esiintyy Suomessa yhdessä Tomi Leino Trion kanssa. Tomi Leino Trio on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä roots-kokoonpanoja. Westonilla ja triolla on yhteistä kiertuehistoriaa takanaan jo useamman vuosikymmenen ajalta
 
Äänimies: Jani Salomaa
Jountaja: Cane Vuorijoki
 
BLUES BUSSI JOENSUUSTA 16. ja 17.9.2022 Lähtö Kimmelin edestä klo 17.00 tai matkan varrelta. Hinta täsmentyy lähempänä tapahtumaa.
 
Pääsyliput 24€/pvä tai 45€/2pvää (S-Etukortilla 40€/2pvää). Majoittuville vieraillemme pääsyliput sisältyvät hintaan. Ilman lipun lunastamista voi ruokailla klo 19.00 saakka. Klo 19 jälkeen tehdyille pöytävarauksille lisäämme pääsyliput illallisvarauksen yhteyteen.
 
Tervetuloa!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.