kesä, Koli, Pohjois-Karjala, frisbeegolf, kesäkioski, grilli-ilta, aamiainen
Kesä Kolilla!

Kolin kesä starttaa 4.6!

Koliski Frisbeegolf-rata avataan heti kun saamme radan valmisteltua talven jäljiltä. Vuosi sitten avajaisensa viettänyt 18-väyläinen frisbeegolfrata kulkee Ukko-Kolin ympäristössä. Tämä uniikki rata tarjoaa huikeiden maisemien lisäksi myös fyysistä haastetta, sillä reitin korkeuseroa kertyy jopa 200 metriä. Golfaaminen reitillä on ilmaista, ja lajin uusille harrastajille on myös kiekkoja myytävänä niin Break Sokos Hotel Kolilla kuin Ukko-Kolin Rinnetuvallakin.

Ukko-Kolin maisemahissi palvelee joka päivä 4.6.-21.8. klo 10-14 ja 14.30-17.30 välillä. Maisemahissillä pääset ihailemaan Pielisen maisemia rennosti yläilmoissa. Hissin lähtöpaikka on joko Break Sokos Hotel Kolin yläasemalta, tai Ukko-Kolin Rinnetuvan ala-asemalta. Lippuja maisemahissiin voit ostaa yläasemalta kesäkioskilta, tai ala-asemalta Rinnetuvalta. Grilli-iltoina eli joka keskiviikko ja lauantai hissi kulkee klo 21 saakka. Hissin toiminnassa kelivaraus.

Kolin huipun kesäkioski hotellin pihassa palvelee päivittäin 4.6.-21.8. klo 10-17.30. Herkullisten kahvileipien, kahvin ja jäätelöiden lisäksi kesäkioskista voi kätevästi ostaa hissiliput Ukko-Kolin maisemahissiin.

Ukko-Kolin Rinnetupa palvelee kesällä joka päivä 4.6. alkaen klo 10-17.30. Rinnetuvan aurinkoisella terassilla nautit kesäisistä virvokkeista, herkuttelet Koli-burgerilla tai tuvan muilla grillin annoksilla makeita kahvileipiä unohtamatta. Rinnetuvalta voit myös ostaa frisbeegolf-kiekkoja ja päästä tutustumaan lajin hienouksiin.

Rinnetuvan tunnelmalliset grilli-illat palaavat myös tänä kesänä, ja nyt pääsemme nauttimaan herkullisesta grillibuffetista joka keskiviikko ja lauantai 4.6. alkaen klo 18-21 välillä. Menun grilli-illoille löydät Rinnetuvan ruokalistalta. Takaamme herkullisimmat paikan päällä grillatut ribbsit ja paikalliset makkarat, sekä raikkaat salaatit ja lisukkeet runsaille grillatuille herkuille. Jälkiruoaksi löytyy legendaarisia muurinpohjalettuja eri lisukkeilla.

Grill It! -ravintola palvelee kuumimmassa lomasesongissa myös lounasbuffetin muodossa. Kaskenpolttajan noutopöytä on tarjolla juhannuksesta heinäkuun loppuun (24.6.-31.7.) joka päivä klo 12-16. Noutopöytä on S-etukortilla 22€ (norm. hinta 25€), 4-12 -vuotiailta lapsilta 11€. Kaskenpolttajan menun löydät joka päivälle helpoiten Grill It! -ravintolan sivuilta.

Kirjastobaari Hiekkapakka on kesän sesongin ajan auki joka perjantai ja lauantai klo 12-01. Rauhallisella sisäpihan terassilla voit nauttia kylmiä virvokkeita rentoutuen ja katsellen kauniita Pielisen maisemia. Hiekkapakasta löytyy myös todella laaja valikoima kirjallisuutta sekä seurapelejä. Uutuutena Hiekkapakassa tarjolla on alkuillan viinitasting klo 18-21, joka mahdollistaa makumatkan viinien maailmaan. Valittavana on valkoviini- tai punaviinitasting 3 eri viinillä. Tastingin hinta on 20€. Hiekkapakassa pääset myös nauttimaan pientä suolaista purtavaa tapasvitriinistämme. Loppuilta vierähtää nopsaan hyvässä seurassa karaoken ja hauskanpidon merkeissä.

Break Sokos Hotel Kolin walk-in -aamiainen on tarjolla 4.6.-21.8. välillä joka päivä klo 7.30-10.30. Aamiaisemme antimet ovat avoinna kaikille S-etukorttihintaan 13€ (norm. 15€). Aamiaiselle ei tarvitse tehdä varausta, vaan voit piipahtaa meille nauttimaan aamiaista minä päivänä tahansa. Aamiaisen voi maksaa hotellimme vastaanottoon, ja sen jälkeen istahtaa nauttimaan kesäaamusta herkkujen kera.

Koli Relax Spa -maisemakylpylä palvelee koko kesän 4.6.-21.8. päivittäin klo 10.00-24.00, klo 18.00 alkaen K-18. Ota aikaa itsellesi ja koe Kolin lumoava voima ainutlaatuisessa maisemakylpylässämme. Palkitse itsesi vaelluksen jälkeen rentouttavalla hetkellä altaan kuohuissa ja saunan lämmössä, ylellisistä kotimaisista Lumenen hemmottelutuotteista nauttien. Jos vierailet kylpylässä jonkun kanssa, voi seuralaisesi vaihtaa halutessaan oman kylpykiulunsa juomakiuluksi täynnä S-ryhmän asiakasomistajaviinejä tai Kontiomehun Karpalo- ja Lehtikuohua.

Käy tutustumassa myös seudun muihin palveluihin ja aktiviteetteihin Luontoon.fi/Koli. Täältä löydät esimerkiksi koosteen retkeilyvälineitä, kajakkeja ja pyöriä vuokraavista yrityksistä ja toimijoista. Luo itsellesi juuri sellainen kesäloma kuin haluat monipuolisilla palveluillamme!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.