Menu

Kolin aktiviteetit

Kolilta löydät aktiviteetteja niin kokousten oheen, tyhy-päiviin kuin muihinkin retkiin! 

KOLI

Liukulumikenkäretki Räsävaaralle

Oletko jo kokeillut trendikkäitä liukulumikenkiä? Seikkailuyhtiö Vaaran ohjatulla liukulumikenkäretkellä pääset tutustumaan Räsävaaran mahtavaan luontoon liukulumikenkien avulla. Räsävaaran näkötornin lisäksi käydään ihailemassa jääputouksia ja nautitaan lämpimät mehut eväiden kera laavulla. 

Kesto: 3-4h
Ryhmäkoko: 4-15 hlö
Saatavuus: lumiseen aikaan
 

Kolin maisemakierros

Talvinen Eräsniekan kävelyretki Kolin kansallipuistossa tehdään turvallisesti liukuesteillä. Retki vie tykkylymiseen, hiljaiseen metsään ja Kolin maisemapaikoille Ukko-Kolilla.
Samalla kuulet tarinoita Kolin historiasta, luonnosta ja kulttuurista. Käveltävä matka sovitetaan sääolojen ja ryhmäläisten mukaan. 

Sama retki on saatavilla ympäri vuoden.

Kesto: 1,5h
Ryhmäkoko: talvisin liukuesteillä 1-40 hlö, muulloin 1-75 hlö
Saatavuus: toukokuu-lokakuu, joulukuu-huhtikuu
 

Koe Koli lumikengillä 

Koe Eräsniekan talvinen elämys lumikengillä Kolin kansallispuistossa. Retkellä pääset ihailemaan maisemista Kolin korkeimmilla huipuilla Ukko-, Akka- ja Paha-Kolilla.
Retkellä sinut perehdytetään myös lumikenkätekniikkaan, joten aikaisempaa kokemusta lumikenkäilystä ei tarvita. Tervetuloa tutustumaan Kolin kansallismaisemaan lumikengillä!

Kesto: 1,5-2h
Ryhmäkoko:
Saatavuus:
 

Suklaatasting kodassa 

Seikkailuyhtiö Vaaran suklaatasting Kolilla tarjoaa sinulle tummia ja vaaleita suklaamakuja kodalla nuotion leiskuessa. Artesaanisuklaat on valittu rovaniemeläisen Chocodelin valikoimista. Kodalla tulet ja suklaat odottavat valmiina, kun oppaamme johdattaa sinut lumikengillä kauniin lumisen metsän läpi kodalle. Kahvit valmistetaan nuotiolla pannukahvina pienpaahtimon kahveista.

Kesto: 2h
Ryhmäkoko: 2-12 hlö
Saatavuus: ympäri vuoden, talvisin kodalle siirrytään lumikengillä ja kesäisin kävellen


Pielisen saarihyppely packcrafteilla

Melontaseikkailu tarjoaa sinulle Kolin upeiden vaarajonojen maisemat vesiltä käsin. Seikkailut suuntautuvat Pielisen lukuisten saarten salattuun maailmaan. Kolin ikiaikainen tuntija, melontaoppaamme Jari vie sinut omille suosikkisaarilleen varmoin melan vedoin! Packraftilla melominen ja rantautuminen on helppoa, ja se sopii myös vähemmän melontaa harrastaneille seikkailijoille.


Kesto: 2-3h
Ryhmäkoko: 4-10 hlö
Saatavuus: kesäisin
 

Kolin kansallispuiston kierto sähköpyörällä

Retki tarjoaa sinulle sorapintaisia, mäkisiä ja kiemuraisia kyläteitä. Pyörämatkalla näemme Jerojärven, Pielisen sekä maalaismaisemaa hevosineen. Reitti kiertää kansallispuiston ympäri hiekkateitä. Maastopyöräoppaamme Katariina huolehtii sinusta matkan ajan. Sähköpyörä helpottaa mäkisessä maastossa ajamista, ja eväät nautitaan kauniissa maalaismaisemassa.

Kesto: 2,5h
Ryhmäkoko: 4-12 hlö
Saatavuus: kesäisin ja syksyisin

 

Joogatunnit Kolilla 

Helli hermostoa joogan avulla! Kolilla voit kokeilla lempeää ja mieltä rauhoittavaa joogaa tai dynaamista hatha-joogaa.

Kesto:
Ryhmäkoko:
Saatavuus:
 

Rentoutustuokio Kolilla 45 min / ohjaajana Laura Liefveld

Koe rauhoittava ja virkistävä harjoitus, joka sopii niin keskelle päivää kuin päivän päätteeksi. Tuokio alkaa kevyillä somaattisilla liikkeillä ja helpoilla hengitysharjoituksilla.
Lopuksi laskeudumme ohjattuun syvärentoutukseen.

Kesto:
Ryhmäkoko:
Saatavuus:

 

Lisätiedot ja varaukset:

Kolin aktiviteettivaraukset suoraan Kolin matkailulta: sales@koli.fi