Kokousmatka Tallinna Original Sokos Hotel Viru
08.04.2016

Kokousmatka Tallinnaan on hauska

 

Olemme itse testanneet kaikki jännittävät teemapaketit oman työryhmämme kanssa. Ne sopivat erityisen hyvin konferenssi- tai koulutuspäivän päätteeksi. Kaikki ohjelmat kestävät noin 1-1,5 tuntia. Tervetuloa!

TALLINNAN LEGENDAT – JÄNNITTÄVÄ MATKA MENNEISYYTEEN 

Pitkän ja mielenkiintoisen historian omaava Tallinna tunnetaan monista lumoavista legendoistaan. Vanhankaupungin sydämessä voi nyt ensimmäisen kerran astua keskiaikaan, jossa on mahdollista kokea tuonaikaisen aikakauden henkeä kiviholvien alla seikkailuntäyteisen retken aikana. Kaupungin vuosisatojen historia, elävä näyttelijäntaide ja viimeisintä tekniikkaa hyödyntävät erikoistehosteet – tämä kaikki luo todellisen illuusion läsnäolosta keskellä tuonaikaisia jännittäviä tapahtumia. Se on seikkailu, jota tavallisen ihminen ei pysty sanoin kuvaamaan. Kertojana toimii itse Piru. Niin voimakkaan ja mahtavan henkilön läsnäolo varmistaa unohtumattoman elämyksen.
 
 

EXITROOM – YHTEINEN PAKOSEIKKAILU 

Tuskin on mitään yhdistävämpää kuin yksi yhteinen pakoprojekti. Laittakaa joukkuehenkenne koetukselle. Oletteko riittävän älykkäitä pakenemaan tunnin kuluessa huoneesta, jossa Dracula on juuri heräämässä? Tai pystyttekö pakenemaan MacGyverina psykopaatin huoneesta ennen kuin hänen virittämänsä pommi räjähtää? Vai tarjoaisiko jännitystä
www.exitroom.ee
 
 

VIINI-, SAMPPANJA- TAI KUOHUVIINIKOULUTUS 

Viinijuomat ovat kiehtoneet ihmisiä vuosisatojen ajan. Jotta voisimme kokea jotakin enemmän kuin pelkän juomisen nautinnon, tuntea koko aromimaailman, nauttia pitkästä jälkimausta, vertailla ja keskustella, väitellä ja ylistää kyseisiä juomia, on luotu joukko menetelmiä kyseisten kiehtovien juomien maisteluun. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää seurueen viininmaistelutaitoja ja viettämää antoisan hetken tunnustetun sommelierin kanssa. Kenties löydät vielä uuden lempiviinin?
 
 

MILTÄ MAISTUU SIRPPI JA VASARA? 

Haluatteko tietää, miltä maistuu pahamaineinen hittidrinkki "Sirppi ja Vasara"? Kyseistä makua ei varmasti löydy kirjoista. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan! Se on seurueen viihteellinen päätös museokierrokselle legendaarisessa Valuuttabaarissa! 
 
 
 
Info ja varaukset suoraan hotellista, puhelin: +372 680 9300, viru.reservation@sok.fi