Kokous- ja juhlamatka Tallinnaan

Nyt on aika nostaa katseet pois näyttöruudulta ja tavata taas ihmisiä kasvokkain! Ja nauttia tapahtumista, jotka järjestetään kaukana tavanomaisesta ympäristöstä!Ja matkustaa jopa hieman kotimaan ulkopuolelle! Sitä niittää, mitä kylvää! Juuri nyt on oikea aika tehdä hyviä päätöksiä syyskautta varten!
 
Osa syksyn kabaree-esityksistä, joissa on luvassa uusi ohjelma, on jo varattu, ja myös joulupäivällisille ja uudenvuodenjuhliinkin varaillaan jo paikkoja. Sitten on jotakin mukavaa, mitä odottaa. Myös kokoustapahtumat kannattaa varata nyt, koska meillä on parhaillaan hyviä aikaisen varaajan tarjouksia.
 
Hotelli Virun konferenssi- ja juhlakeskus on Tallinnan suurin hotellin konferenssikeskus, ja se sijaitsee kätevästi samassa kerroksessa kuin maistuvia, terveellisiä ja runsaita kokouslounaita tarjoava ravintola Merineitsi. Myös ravintolassa voidaan järjestää konferensseja ja buffet- ja illallistapahtumia jopa 500 vieraalle kerrallaan. 
Legendaarinen hotelli Viru tarjoaa suurenmoisen työskentely-ympäristön ohella runsaasti upeaa viihdettä ja rentoutusta, ja teetkin konferenssistasi mieliinpainuvan tilaamalla meiltä myös ohjelmaa joko konferenssin avajaisiksi, väliajaksi tai päätösnumeroksi.
 
Maailman mitassa ainutlaatuisen Hotell Viru & KGB -museon opastetulla kierroksella kerrotaan paikoin uskomattomia tarinoita siitä, miten neuvostoajan olosuhteissa onnistuttiin tarjoamaan laadukkaita hotellipalveluita. Kun valitset hotelli Virun 50-vuotisjuhlavuoden kokouspaketin, tarjoamme museokierroksen lahjaksi! Tutustu juhlatarjoukseen tästä
 
Kun illat jo pimenevät ja istutaan viihtyisästi kynttilän valossa, ravintola Merineitsissä järjestetään Show&Dinner-iltoja, joissa viihdeohjelma ja à la carte -ruoat muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Tutustu uuteen ohjelmaan tästä
 
Kolme yksityissaunaa tarjoavat rentoutusta ja kunnon löylyjä pienemmille tiimeille. Jokaisen saunan yhteydessä on myös pieni uima-allas. Saunamme ovat saaneet ensimmäisenä ja tähän mennessä ainoana Suomen ulkopuolella Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin. Katso saunatarjousta tästä
 
Yökerho Café Amigo – Tallinna yöelämän voittamaton tähti – tarjoaa syksystä alkaen jälleen elävää musiikkia sekä paikallisten että ulkomaisten artistien tulkitsemana. Avoinna viikonloppuisin ohjelman mukaan. Katso ohjelma tästä
 
 
Valitse päivä ja me huolehdimme siitä, että konferenssipäiväsi hotelli Virussa on täydellinen sekä kokoustekniikan, lounaan, taukojen että kaikkien muiden valitsemiesi palvelujen osalta.
Ota hyvissä ajoin yhteyttä ja kysy ajankohtaisia tarjouksia hotellin myyntipalvelusta puhelinnumerosta 680 9300 tai sähköpostiosoitteesta viru.reservation@sok.fi.
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.