Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
15.08.2017

Kokkolan yö tuikkii taas tähtiä!

Kausi käyntiin punkilla ja bilemusiikilla

kampushallin keikkakalenteri avataan lauantaina 7.10., kun Vaasan punk-ylpeys Klamydia jakaa lavan 40-vuotiskiertueellaan viilettävän Popedan kanssa.

- Popedan edellisestä Kokkolan-keikasta on vierähtänyt jo jonkin aikaa ja yhtyettä on toivottu tänne valtavasti, joten oli hienoa saada keikka järjestymään juuri juhlavuonna, kertoo KPO:n tapahtumakoordinaattori Timo Tiilikka.

Lauantaina 4.11. irrotellaan kevyemmän musiikin tahdissa, kun vastustamattoman kreiseistä keikoistaan tunnettu Antti Tuisku päästää petolaumansa irti Kampushalliin. Illan toinen esiintyjä on suomirap-hittitehdas Teflon Brothers, joka onnistuu single toisensa jälkeen osumaan suomalaisen bilekansan selkäytimeen. Bändin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa pian 100 miljoonaa kertaa.
 

Rouheaa rockia ja uuden sukupolven iskelmää
 

Pikkujoulukauden ollessa kuumimmillaan perjantaina 11.11. Kokkolaan saapuu kahden miehen invaasio Turusta. Pohjanmaalta Aurajoen rantaan kotiutunut Lauri Tähkä nauttii valtaisaa sukupolvi- ja sukupuolirajat ylittävää suosiota vuodesta toiseen ollen yksi kesäfestareiden kysytyimmistä live-esiintyjistä. Häntä lämmittelee Tommi Läntinen, joka on aktivoitunut tänä vuonna mm. kokeilemalla kykyjään suomirap-kappaleessa ja nostamalla vanhan Boycott-yhtyeensä keikkalavoille.

Konsertteihin myydään 1000 peruslipun lisäksi erittäin rajoitettu erä ruokailun sisältäviä VIP-paketteja.
 

Liput

keikkaliput voi kätevästi osataa majoitusvarauksen yhteydessä lisämyyntituotteistamme. Lippua ei tarvitse tulostaa vaan sen saa sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellin vastaanotosta (majoitusken varausvahvistus on hyvä ottaa mukaan).

Oletko juhlatuulella ja majoitusta vailla?

Pikkumustaa päälle ja korkkarit jalkaan! Juhlia voi nyt vähän pidempään. Yllätä vaikkapa ystäväsi hotelliviikonlopulla! Kokkolan Original Sokos Hotel Kaarlen hullun halpa majoitustarjous on todella edullinen vaihtoehto sinulle.

Original Sokos Hotel Kaarle, Kokkola

Alk. 40 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna
  • kuntosali
  • sisäänpääsy Nightclub Calleen 

HUOM! Huoneet sijaitsevat yökerhon läheisyydessä.

Näin varaat: 
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi FIESTA. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Tiedustelut ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20
tai suoraan hotellista, puh. 020 780 8900

Puhelun hintatiedot 020-alkuiseen numeroon löytyvät yhteystiedot-kohdasta.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Paketteja rajoitettu määrä.

Kampushallin syksy 2017

la 7.10. Klamydia & Popeda      

la 4.11. Antti Tuisku & Teflon Brothers

la 11.11. Tommi Läntinen & Lauri Tähkä