take away kotiinkuljetus kokkola amarillo

Kokkolan Amarillon kotiinkuljetus ja Take Away

Hyvät Ystävät!

Kokkolan Amarillo palvelee vieraitaan kotiinkuljetuksen ja take awayn, sekä Original Sokos Hotel Kaarlessa majoittuvia huonepalvelun muodossa päivittäin klo 12-19, tilaukset klo 18.30 mennessä puh. 020 780 8911. Whatsapp ja tekstiviestitilausten numero 050 4186 239

HUOM! 6.4.2020 lähtien Amarillo Kokkola ottaa tilauksia vastaan arkisin klo 9-18.30 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 11-18.30. Kotiinkuljetuksia toimitamme, huonepalveluja hoidamme ja take awayta voi hakea arkisin klo 11-19 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 12-19. Aikataulut voimassa toistaiseksi. Vaikka hotelli on suljettu pääsiäisenä, Amarillo Kokkolan kotiinkuljetus ja take away palvelevat.

Keittiömme on suunnitellut ruokalistan, joka on voimassa toistaiseksi. Listalta löydät valikoiman Amarillon rakastettuja quesadilloja, burgereita ja from the grill -annoksia. Uutuutena löydät listaltamme myös herkullisia pitsoja valinnaisilla täytteillä. Listalla myös lasten annoksia ja alkoholittomia virvokkeita. Mainitsethan tilausvaiheessa mahdollisista erityisruokavalioista.

Huolehdimme toimipaikassamme ja tilauksen jokaisessa vaiheessa hyvästä hygieniasta. Desinfioimme kotiinkuljetuksessa käyttämämme maksupäätteen jokaisen maksutapahtuman jälkeen. Henkilökuntamme kertoo mielellään toimintatavoistamme lisää.

KOTIINKULJETUS
Voit tilata meiltä ruokaa suoraan kotiin tai työpaikalle. Toimitamme ruuat 7 km säteellä veloituksetta, kun minimitilaussumma ylittää 20€. Summan jäädessä alle 20€ veloitamme kotiinkuljetuksesta 5€. Yli 7 km säteelle toimipaikastamme emme tarjoa kotiinkuljetusta. Kun haluat tarkistaa etäisyytesi meihin, syötä osoitteeksi Kauppatori 4, Kokkola.

Kotiinkuljetuksen toimituksen kesto tilausajasta on noin 60-75 minuuttia riippuen vastaanottamiemme tilauksien yhtäaikaisesta määrästä.
Kotiinkuljetus maksetaan tuotteiden luovutuksen yhteydessä maksukortilla. Emme ota vastaan käteistä. Kotiinkuljetetuista tuotteista saat normaalisti S-Bonusta.

TAKE AWAY
Voit soittaa meille tilauksesi ja noutaa sen etuoveltamme, tuomme tilauksesi mielellämme myös autoosi asti. Take away tuotteet maksetaan maksukortilla hakuvaiheessa. Emme ota vastaan käteistä. Take away -tuotteista saat normaalisti S-Bonusta.

HUONEPALVELU
Voit soittaa meille tilauksesi ja toimitamme sen veloituksetta huoneeseesi. Siirrämme tilauksesi loppusumman huonelaskulle ja voit maksaa sen check-outin yhteydessä. Huonepalveluna toimitamme myös virvokkeita ja muita tilaamiasi juomia. Ilmoitathan ravintolaan tilausvaiheessa mahdollisista alennuksiin oikeuttavista etukorteista. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

MENU LÖYTYY TÄÄLTÄ

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tilauksen yhteydessä.