Menu
Pohjois-Suomen Sokos Hotellit

Koe Pohjoisen valoisat kesäyöt

Pohjoisen Suomen kesä on elämyksiä täynnä. Aurinkoiset kesäpäivät Oulun Nallikarissa, pyöräretket Ounasvaaralla ja nuotiohetki Levin tuntureilla. Lähde Pohjoisen roadtripille!

Oulu on upea kesäkaupunki ja Nallikari sen kesäkohde numero yksi. Kilometrin mittainen hiekkaranta aktiviteetteineen ja upea merimaisema tuovat auringonpalvojat alueelle. Kesäinen kävely tehdään Ainolan puistossa, missä virtaava vesi ja vehmas luonto viehättävät kävijää. Alueella on myös kasvihuone, josta löytyy kiva kahvila terasseineen. Varjo 2023, Rotuaari Piknik ja Suomipop-festivaali ovat osa Oulun tapahtumakesän monipuolista tarjontaa.

Oulussa voi katsella myös dinosauruksia. Tiedekeskus Tietomaa on marssittanut Limingantullin SuperParkin yhteyteen huikean Dinosauria-näyttelyn. Parilla kymmenellä dinohahmollaan se on isoin Suomessa koskaan järjestetty dinosaurusnäyttely. Tässä on hauska kohde luokkaretkeläisille!

Rovaniemi sopii niin kesäiselle kaupunkikulkijalle kuin aktiiviselle luontoliikkujalle. Tiedekeskus Arktikum tuo arktisen luonnon ja kulttuurin lähelle kiinnostavalla tavalla. Ounasvaaran rinteet sijaitsevat kiven heiton päässä hotellilta tarjoten vaihtelevan maaston niin patikointiin kuin pyöräilyyn. Ja Napapiirillä Joulupukki ei nuku koskaan, joten kannattaa piipahtaa myös Joulupukin Pajakylässä

Levillä nautitaan tunturiluonnon kauneudesta ja omasta rauhasta. Patikoinnin, pyöräilyn tai melontaretkien lomassa voi paistella nuotiomakkaraa tai keitellä kahvit. Levin päälle pääsee hissilläkin. Lyhyen ajomatkan päästä Leviltä, Kittilästä, löytyy lappilaisen taiteilijan, Reidar Särestöniemen ainutlaatuinen museo.

Oulun urbaani kaupunkihotelli Original Sokos Hotel Arina, lämminhenkinen Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemellä sekä Lapin rauhaa tarjoileva Break Sokos Hotel Levi odottelevat sinua vieraakseen.

Kesäiset matkavinkit antoi Osuuskauppa Arinan myyntiryhmän päällikkö Henriikka Riipi.