Menu
Break Sokos Hotel Flamingo on koko perheen suosikkihotelli!

Kivaa tekemistä lapsille Vantaan Flamingossa

Vietä oikea seikkailuloma Vantaan Break Sokos Hotel Flamingossa! Meillä riittää menoa ja touhua useammaksikin päiväksi. Lue tästä vinkit koko perheen riemukkaaseen lomaan viihdekeskus Flamingossa. 

Lasten taukoja Flamingossa

 

1. Kiikarointitauko

Lentokoneiden nousuja ja laskuja sekä upeita maisemia voit kiikaroida hotellimme 12. kerroksessa. Montako autoa liikkuu tunnissa Kehä III:lla?

2. Vesitauko

Flamingo Spa Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaille vesipedoille. Kuka uskaltaa ottaa hurjimmat vauhdit ja hypyt? Flamingo Spa Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä 32 asteen lämmössä pienille ja isoille vesileikkien ystäville. Jos uskallusta riittää, lasketaan alas Pohjoismaiden pisimmästä vesiliukumäestä. Lue lisää!

3. Keilatauko

Kaatuuko keilat vai koliseeko ränni? Käytössä 20 keilarataa ja 7 biljardipöytää. Lue lisää!

4. Riehumistauko

Megazone-laserseikkailu on hauska ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli.  Lue lisää!

5. Prison Island

Haasta itsesi ja ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat ja koe ainutlaatuinen seikkailu. Lue lisää!

6. Hohtominigolf-tauko

Palloa putataan mm. poliisin tutkaan, ammutaan hain suuhun ja koetaan kauhua 4 radan kauhualueella. Lue lisää!

7. Pikseli Arcade

Virtuaalitodellisuudessa pääset itse fyysisesti mukaan seikkailuun, osaksi tarinaa. Simulaatio hyödyntää niin näkö-, kuulo-, kuin tuntoaistiakin ja siksi kokemus on vaikuttava ja todentuntuinen. Lue lisää Pikselin sivuilta!

8. Ostostauko

Kauppakeskus Jumbosta löydät 122 erilaista liikettä, 15 ravintolaa & kahvilaa. www.jumbo.fi. Jos jotakin jäi puuttumaan, niin kävelymatka etäisyydeltä ovat Tammiston Ostospuiston monet liikkeet.

Vauhdikkaan päivän jälkeen on ihanaa heittäytyä hotellin muhkealle vuoteelle ja hyvien yöunien jälkeen on vuorossa runsas aamiainen Bankett Flamingossa. Ja ei kun uutta päivää ja uusia seikkailuja kohti! Varaa huone tästä.