Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
05.05.2017

Kiva ja edullinen kesä Vantaalla

Tiesitkö, että yöpyessäsi Original Sokos Hotel Vantaalla olet vain muutaman askeleen päässä suositusta Tiedekeskus Heurekasta?  Lisäksi Tikkurilasta lyhyen 9 minuutin junamatkan päässä on Pasila, josta on vain pieni kävelymatka aina riemukkaalle Linnanmäelle! Huvipuistossa voit viettää lystikkään ja leppoisan päivän perheen tai kavereiden kesken. Koko perhe kruunaa onnistuneen yhteisen päivän herkullisilla hampurilaisilla hotellin omassa ravintola Amarillossa.

Viihdekeskus Flamingossa ja ostoskeskus Jumbossa voit rentoutua tai viettää aikaa shoppaillen. Molemmat sijaitsevat lähellä hotelliamme ja pääset niihin kätevästi autolla tai bussilla. Miksipä et poikkeaisi myös Fazerin vierailukeskuksessa, pulahtamassa Kuusijärvellä, seikkailemassa Tammiston  trampoliinipuistossa tai Super Parkissa?  

Kesällä Tikkurilan teatteri esittää mainion ja suositun "Uppo-Nalle ja Rohkea Reeta" -näytelmän Kotiseututalo Påkaksen ulkoilmateatterissa, jonne voit porhaltaa kävellen. Lentokentälle pääsee nopeasti Tikkurilan asemalta junalla ja matkan kesto on vain noin 13 minuuttia. Kentällä voit vaikka viettää aikaa lentokoneita ihaillen.

Tervetuloa viihtymään ja hassuttelemaan Original Sokos Hotel Vantaalle!

VARAA NYT huoneet kesälomaa varten, saat ne edulliseen diilihintaan!