Menu

Kisahuuma kasvaa Tampereella

Kiekon kodiksi itsensä nimenneellä Tampereella valmistautuminen toukokuisiin jääkiekon MM-kisoihin on jo alkanut. Myös kaupungin Sokos Hotelleissa odotellaan kisaturistien mukanaan tuomaa iloista hulinaa. Suomen liput kaivellaan kohta kaapeista ja Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Paja Barin pihalle viritellään jättiscreeniä. Tampereella ollaan vahvasti jääkiekon kartalla muutoinkin: kaupungin molemmat liigajoukkueet loistavat Liigan kärjessä.

MM-kisavieraita ja pelaajia majoitetaan ja kestitään kaupungissa nyt toista vuotta peräkkäin. "Kisa-aika viime toukokuussa oli todella hieno. Iloinen vilinä ja hälinä toi ekstramausteen omaankin työhön. Suomi pärjäsi kullanarvoisesti, joten kisavieraat olivat huippuhyvällä tuulella ja sen myötä myös koko meidän henkilökunta", kertoo Solo Sokos Hotel Tampereen ja Original Sokos Hotel Villan hotellipäällikkö Sami Kohonen.

"Kisa-aika hoidettiin rutiinilla. Torni Tampere on iso talo ja kaupungissa järjestetään lukuisia megaluokan tapahtumia vuosittain, joten touhu on meille tuttua. Suomen Jääkiekkoliitto piti meillä useita tapahtumia ja saimme hyvin positiivista palautetta järjestelyistä", Kohonen kertoo.

Iso kisakatsomo Paja Barin pihalle

Täyttä odotellaan hotelleihin myös tänä keväänä. Hotellin lisäksi täyttyvät ravintolat.

"Osa kiekkofaneista katsoo ottelut ravintoloiden kisakatsomoissa, sillä porukassa kisafiilis tiivistyy. Me rakennamme tänäkin vuonna Paja Barin terassille ison kisakatsomon jättinäyttöineen. Kannustus tulee varmasti olemaan kohdillaan, onhan Suomi taas kilpailujen ennakkosuosikki", hotellipäällikkö kertoo.

Kisatunnelmaa kohotetaan hotellissa myös fanituotteilla ja kisasomisteilla.
"Hotelliaulaan tehdään fanituotteiden myyntipiste. Viime vuonna osa tuotteista loppui kesken, joten varaamme niitä tänä vuonna entistä isomman määrän. Henkilökuntamme pukeutuu kisojen ajaksi Leijonapaitoihin ja tilat koristellaan Suomen lipuilla ja muilla kisasomisteilla."

Hoituuko homma rutiinilla vai vaatiiko erityinen aika erityiset valmistelut henkilökunnan mitoituksen suhteen? "Syömään ja juomaan tullaan tietysti silloin kuin Suomi ei pelaa, eli tiedämme melko hyvin ruuhka-ajat ja voimme varautua niihin. Sama pätee hotellivieraiden sisäänkirjautumiseen", Kohonen kertoo. "Hyvin tämäkin vedetään!"

"Lämpimästi tervetuloa seuraamaan kisoja ravintoloihimme, tilaa löytyy aina!  Tehdään yhdessä entistä parempi kisatunnelma ja kannustetaan Suomi voittoon", Kohonen kehottaa.

Jääkiekon MM-kisat järjestetään Tampereella ja Latvian Riiassa 12.–28.5.2023.
Sokos Hotels on Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppani ja Leijonien virallinen nukkumatti. Sokos Hotels on myös mukana tukemassa Naisleijonia Kanadassa 5.–16.4.2023 pelattavissa naisten MM-kisoissa.