Menu

Kimmel palkittiin Euroopan parhaana kokous- ja tapahtumahotellina kansainvälisessä luksushotellikisassa

Joensuulainen Original Sokos Hotel Kimmel palkittiin kansainvälisessä World Luxury Hotel Awards -kilpailussa Euroopan parhaana kokoushotellina sarjassa Luxury Conference & Event Hotel 2022, Europe. Palkintogaala järjestettiin Turkin Antalyassa 22. lokakuuta. Itä-Suomen monipuolisimmassa tapahtumatalossa on yhdeksän moneen muuntuvaa kokoustilaa, neljä lasikuutiota ja juhlasali Sirkkala. Nykykarjalaista luksusta tarjoava hotelli Kimmel on uusittu täysin vuoden 2021 aikana.
 
Kimmelissä luksusta tarjoillaan nykykarjaiseen tapaan
 
Karjalaista mystiikkaa henkivät huoneet, tasokkaat ravintolapalvelut, tyylikkäät kokoustilat ja hotellin oma nautiskelukylpylä muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, joka viehättää luksuksenomaista hotellielämystä etsivää matkailijaa. 
"Tämän päivän matkailijalle luksus tarkoittaa ennen kaikkea uniikkeja elämyksiä. Meillä niitä voi kokea monin tavoin. Sijainti jokimaisemassa, karjalainen kaupunkikulttuuri, vieraanvarainen palvelu ja hotellimme laadukkaat palvelut – niistä muodostuu Kimmelin tarjoama nykykarjalainen luksus. Jonka ilokseni myös paikalliset ovat ottaneet omakseen", hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo kertoo.
 
"Tasokas hotellikokonaisuus siivittää myös henkilökuntamme joka päivä loistosuorituksiin. Asiakastyytyväisyytemme on uudistuksen valmistuttua suorastaan harpannut ylöspäin. Tämä palkinto on iso kiitos Kimmelin henkilökunnalle heidän omistautumisestaan vieraillemme täydellä sydämellään", toteaa Uusitalo tunnustuksesta ylpeänä.
 
Näin valitaan World Luxury Hotel Awards -palkitut
 
World Luxury Hotel Awards -gaalassa palkitaan hotellivieraiden ehdottamia huippuluokan hotelleja, jotka ovat panostaneet niin puitteisiin kuin palvelun tasoon. Tänä vuonna voittajat valittiin yli 2000 hotellin ja lomakohteen joukosta. 
Lopulliset valinnat tekee World Luxury Hotel Awards -raati, joka arvioi kilpailussa mukana olevia hotelleja muun muassa innovatiivisuuden, designin, ravintolatarjonnan, palvelun laadun ja kestävän kehityksen pohjalta. Tunnustukset myönnetään vuosittain maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisesti.
 
Original Sokos Hotel Kimmelillä on Green Key ja Sustainable Travel Finland -tunnukset merkkinä hotellin vastuullisuuden eteen tekemästä työstä.
 
Lisätietoja: Kaija-Riitta Uusitalo, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Kimmel, puh. 050 388 3885, kaija-riitta.uusitalo@sok.fi
Joensuulainen Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen johtava kokous- ja tapahtumahotelli Sirkkalan puistossa, Pielisjoen rannalla. Vuonna 2021 uudistettu hoteli henkii nykykarjalaista luksusta monipuolisine tapahtumatiloineen ja tyylikkäine huoneineen. Hotellia operoi Pohjois-Karjalan Osuuskauppa.
 
Tilat:
237 huonetta, joista osa Superior-huoneita ja sviittejä
Ravintolat Bistro Heili, Bistro Bar ja Bistro Heilin Piha
Viihderavintola Las Palmas
9 moneen muuntuvaa kokoustilaa, 4 lasikuutiota pieniin kokouksiin, juhlasali Sirkkala jokimaisemalla
Nautiskelukylpylä Kimmel Spa