Joensuu Original Sokos Hotel Kimmel Biathlon Ampumahiihto Kontiolahti

Kimmel koronakuplassa Ampumahiihdon maailmancupin ajan

Original Sokos Hotel Kimmel ja ravintola Fransmanni ovat suljettuina Ampumahiihdon maailmancupin ajan 24.11.–7.12. muilta kuin cupiin osallistuvilta kisajoukkueilta. Hotelliin toteutetaan kisojen ajaksi koronaviruskupla.

 

Koronakuplalla pyritään välttämään kuplan sisällä ja kuplan ulkopuolella olevien ihmisten väliset kohtaamiset. Kisajoukkueiden lisäksi hotellissa saa oleilla vain hotellin henkilökunta. Koronaviruskupla on suunniteltu yhdessä Kansainvälisen ampumahiihtoliiton kisajärjestäjien kanssa. 

 

"Koronakupla on meille kiinnostava haaste, joka edellyttää erityisjärjestelyjä, kuten kulkuväylien turvallisuuden varmistamista, henkilökunnan tarkkaa ohjeistamista ja muiden asiakkaiden sujuvaa siirtoa toisiin hotelleihimme. Tulemme toteuttamaan järjestelyt luotettavasti ja ajan vaatimusten mukaisesti, vieraidemme viihtyvyydestä tinkimättä", hotellinjohtaja Tiina Kanninen kertoo.

 

Original Sokos Hotel Kimmelin ollessa suljettuna asiakkaita palvelee Original Sokos Hotel Vaakuna torin laidalla. Kimmelin yökerho on avoinna normaalisti tapahtumailtoina. Yökerhoon on oma sisäänpääsy.

 

Ampumahiihdon maailmancup Kontiolahti, kisat 28.–29.11. ja 3.–6.12.