Koulukatu minigolf-kenttä.
Koulukadun minigolffissa vierähtää helposti muutama tunti. Kuva: Laura Vanzo/ Visit Tampere

Kesävinkit Tampereelle 2022

Kokosimme 5 kivaa vinkkiä kesäpäivän viettoon Tampereella, jotka sopivat kaiken ikäisille. Kaikki kohteet sijaitsevat keskustan läheisyydessä, ja niihin pääsee helposti kävellen tai pyörällä.

Tiesithän, että majoittuessasi Tornissa, voit lainata pyörän itsellesi sekä kaverillesi ja lähteä tutustumaan Tampereeseen. Vuokraus on maksutonta ja pyörän saa käyttöönsä max. 3 tunniksi. Vastaanotosta on saatavilla myös pyöräilykypäriä.

Tässä 5 kesäistä vierailukohdetta:

1. Tammelantori

Tammelantori on klassikko! Monet paikalliset tulevat torille jo varhain aamulla nauttimaan aamukahvia. Paikalta saa monipuolisesti erilaisia toriherkkuja kuten herneitä, marjoja, kalaa, vihanneksia ja leivonnaisia. Lisäksi myynnissä on kukkia, kirpputoritavaraa ja monipuolinen ruokatarjonta. Etenkin lounasaikaan valinnan varaa riittää: tarjolla on kaikkea muikuista meksikolaiseen.

Tori on avoinna ma – la 6-14. Jotkut ruokapaikat palvelevat pidempäänkin, mikäli asiakkaita riittää.

Tammelantori, Ilmarinkatu 10.

2. Museokeskus Vapriikki

Tekemistä sadesäälle? Vapriikki on monipuolinen museokeskus Tammerkosken rannalla ja se tarjoaa nähtävää ja koettavaa tunneiksi koko perheelle. Ohjelmistossa on kerrallaan aina yli kymmenen näyttelyä, joiden teemat vaihtelevat historiasta tekniikkaan ja luonnontieteisiin. Lasten suosikkeja ovat toiminnalliset luonnontietellinen museo ja pelimuseo. Lue lisää!

Vapriikin vieressä on Palatsinraitin silta, joka on myös vierailun arvoinen. Kevyenliikenteensillalta on hienot näkymät Tammerkoskelle ja vanhaan tehdasmiljööseen.

Avoinna ti–su 10–18
Alaverstaanraitti 5

3. Tallipiha

Finlaysonin alueella sijaitseva Tallipiha tarjoaa suloisia pikkupuoteja, nostalgisen kahvilan ja elämyksellisiä tapahtumia ympäri vuoden. Useimmiten paikalla on myös tallipihan kotieläimiä. Lähes pakollinen vierailukohde on Tallipihan Suklaapuoti, joka onkin monen Tampereenkävijän kestosuosikki.

Katso Tallipihan tapahtumakalenteri tästä! 

Puodit avoinna ma-pe klo 11-19, la-su klo 11-17.
Kahvila avoinna ma-su  klo 10-20.
Kuninkaankatu 4

4. Pyynikin uimaranta

Suosittu Pyynikin uimaranta sijaitsee luonnonkauniilla Pyynikin alueella, ja sieltä löytyy myös kioski ja leikkivälineitä. Uimarannalla voit pelata beach volleyta, nauttia piknik-eväistä tai vaikka vuokrata SUP-laudan. Alueella on kaksi uimarantaa, ja ne soveltuvat kaiken ikäisille uimareille.

Jalkasaarentie 7

5. Koulukadun minigolf

Koulukadun Minigolf on Tampereen Pyynikillä sijaitseva viihtyisä ja erilaisten ratojen minigolfkeidas, jossa vierähtää helposti useampi tunti. Koulukadulla on kolme erilaista ratatyyppiä, josta löytyy sopivat radat eritasoisille pelaajille. Lue lisää!

Kenttä sijaitsee aurinkoisessa rinteessä, joten kuumana kesäpäivänä kannattaa pakata mukaan hattu ja aurinkolasit.

Avoinna: ma-su: klo 10-22

Koulukatu 28

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.