Menu
Kuopion kesäterassit

Kesäterassit Kuopiossa

Olemme Osuuskauppa PeeÄssän ravintolaväen kesken koostaneet sinulle Kuopion kesäterassilistaa vierailuvinkeiksi:

1. Hotellimme lähin ja oma terassi löytyy Frans & Sophiesta. Bienvenue viileälle viinille, viipyilevälle lounaalle tai kesän raikkaille herkuille uudistetulle terassille!
 Frans & Sophien väki kutsuu sinut vieraaksi viipymään viinilasin ääreen hetkeksi tai unohtumaan herkullisen pitkän illallisen äärelle vaikka koko illaksi kera vehreän Snellmanin puistomaiseman. Tälle terassille ovat vieraaksi tervetulleita myös rauhalliset lemmikkiystävät.

2. Kun kaipaat Kallaveden laineiden liplattelua, muikkuja ja viileitä juomia, suuntaa hotelliltamme viisi minuuttia Minna Canthin katua alaspäin ja olet Kuopion Wanhan Sataman upealla isolla 300 vieraspaikan terassilla. Myös ihmisystävälliset lemmikit ovat tervetulleita sataman terassille!

3. Jos kesäsade yllättää ja terassin kutsun korvissasi kuiskaavan kuulet, ota suunnaksi Kauppakadulta löytyvä Hophaus Kuopio. Hophausissa nautit lasitetulla terassilla viileitä juomia ja kuohuvia oluita säällä kuin säällä.

4. Terassien taivas, löytyy Hophausista kivenheiton päästä Vuorikadulta Apteekkari Sky, jossa säävarauksella nautit näkymistä Kuopion kattojen yllä kera raikkaiden kuohuvien juomien.

5. Kun Apteekkari Sky:sta laskeuduttua alkaa nälkä yllättää, on hyvä hetki siirtyä kulman taakse Amarillo Kuopion terassille herkuttelemaan. Amarillon terassi on myös lemmikkiystävällinen.

6. Mualiman navalla eli Kuopion torilla ohittamaton paikka on aivan torin laidalla Food & Joyn lemmikkiystävällinen terassi, jossa makujen kautta saat matkailla niin Italiaan Rosson maukkaiden pitsojen avulla kuin Aasiaan Raisun herkkujen kautta. Olet tervetullut myös Coffee Houseen esim päiväkuohuvan tai iltakahvin merkeissä, Döner 26:en kebabille tai Hesburgeriin burgerille.

7. Suomen kauneimman kauppahallin kellarista löytyy tsekkiläistyyppinen oluttupa Hospoda Koza. Kozan virvokkeita voit nauttia joko kellarissa tai Kuopion auringon alla kauniin Kauppahallin kyljessä terassilla.

8. Kuopion uusin terassi Bona BBQ tarjoilee kesäkauden parhaita grilliherkkuja Kallaveden laineiden liplatusten äärellä Kuopion satamassa, S-Market Maljalahden katolla.

9. Kysy lisää Kuopion helmistä meidän väeltä ja autamme!

P.S. Kun matka jatkuu Kuopiosta pohjoiseen, pysähdy upean Break Sokos Hotel Tahkon terassille nauttimaan Tahkovuoren aktiivisesta kesätunnelmasta. Kaikki tiet vievät myös Iisalameen eli pysähdy hetkeksi, yöksi tai viikoksi Original Sokos Hotel Koljonvirtaan ja O´Nelly´s Irish Barin lemmikkiystävälliselle terassille.