Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Original Sokos Hotel Vaakuna Kimmel Joensuu
22.06.2017

Kesätekemistä Joensuussa

Katujuna

Katujuna liikennöi 1.6 -13.8.2017 arkipäivisin klo 10–16, lauantaisin 10–14. Juna lähtee toripysäkiltä tasatunnein.

Junan reitti:
arkisin:
Rantakatu – Papinkatu – Länsikatu – Jokiasema 15 min pysähdys – Länsikatu – Koskikatu - Tori
lauantaisin:
Itäsilta – Penttilänkatu – Ylisoutajansilta – Jokiranta klv. – Koulukatu – Louhelankatu – Länsikatu – Hasanniemi / Jokiasema 15 min pysähdys – Länsikatu – Koskikatu - Tori

Jokiasemalla on kesäkahvio, leikkipaikka lapsille sekä pieni kotieläinpiha. Katujuna ei aja sateella. Juna on maksullinen.

 

Joensuun tori

Joensuun tori on tällä hetkellä suljettuna remontin takia.  Joensuun Kauppatorin remontin ajan torikauppiaat ja muut torin toimijat sijaitsevat kävelykadulla ja Sinisellä virralla. Markkinat pidetään Matkustajasatamassa.

 

Uimarannat

Keskustassa on uimarantoja Linnunlahdella, Vehkalahdella, Aavarannan uimaranta Noljakassa sekä Honkaniemen uimaranta. Rannoilla ei ole uimavalvontaa.

 

Treetop

Treetop –seikkailupuistossa pääsee liikkumaan puiden väliin rakennetuilla radoilla. Treetop on turvallinen ja hauska luontoelämys. Seikkailupuisto sopii sekä lapsille, että aikuisille. Treetop sijatsee Joensuu Areenan takana.

 

Avantouintikeskus Joensuun Jääkarhut

Avantouintikeskuksessa voi käydä saunomassa ja uimassa myös kesällä. Sauna on avoinna kesä-syyskuussa klo 14-23, paitsi lauantaina ja sunnuntaina klo 12-23. Päivärannekkeen voi ostaa paikan päällä olevasta automaatista hintaan 5 euroa, automaatti toimii kolikoilla. Uintikeskus sijaitsee Joensuun keskustasta 3 km päässä Vehkalahdella, Mäntyniementie 1.