Kesätekemistä Bomballa

Nykykarjalaista luksusta Pielisen rannalla

Usva väistyy päivän tieltä. Auringonsäteet tanssivat Pielisen laineilla. Luonto heräilee. Kylpylä kietoo lempeään syleilyynsä. Tästä tulee hyvä päivä.

Jylhä luonto järvimaisemineen, vahva kulttuuriperimä ja hotellimme hemmottelevat palvelut tarjoavat sinulle nykykarjalaista luksusta, jota et löydä mistään muualta! Nauti pohjoiskarjalaisesta luonnosta, hemmottele itseäsi kylpylän poreissa, tutustu karjalaiseen kulttuuriin ja tee herkullisia makumatkoja ravintoloissamme.

Bomballa ei käy aika pitkäksi. Täällä riittää tekemistä tulitpa yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Keväällä meillä ihaillaan luonnon heräämistä Pielisen rannoilla ja korkeiden vaarojen laelta. Meillä ulkoillaan, retkeillään, pyöräillään ja tietenkin nautitaan kylpylän lämmöstä sekä syödään hyvin. Eikä kannata unohtaa myöskään kulttuuria ja tapahtumia! 

Tulgua terveh! Tervetuloa!

 

KYLPYLÄÄN

Vesi on voitehista vanhin! Spa Bomba on rauhoittumisen ja hemmottelun paikka, jonka maisemaikkunoista avautuu erämaajärvi Pielisen upea selkä. Karjalainen luonto ja kalevalainen kulttuuri ovat vahvasti läsnä kylpyläelämyksessä ja sen eri yksityiskohdissa. 

Jos kaipaat täydellistä rentoutumishetkeä, on Bomban kylpylä sinulle oikea paikka. Avaimet rentoutumiseen löydät kylpylän saunamaailmasta, jossa pääset kolmen erilaisen saunan lisäksi nauttimaan elämyssuihkuista. Vastaanotosta voit ostaa Lumene hemmottelupaketin kruunaamaan kylpyläelämyksesi. Löylyjen jälkeen kannattaa suunnata ulkoporeammeisiin, joista voit ihailla Pielistä. Kylpylässä sinua palvelee allasbaari, jonka virvokkeita voit nauttia Relax-alueen lämpötuoleilla loikoillen. Nauti elämästä!

 

RETKEILEMÄÄN

Kevään kauneuden näkee parhaiten, kun suuntaa raikkaaseen ulkoilmaan. Patikkapolut lähtee aivan hotellin pihalta. Kipaise vaikka kahdeksan kilometrin päähän Ellunkalliolle saakka. Kalliolla sinua odottaa kota ja nuotiopaikka, joten eväät kannattaa ehdottomasti kantaa mukana. Eväät voit ostaa hotellin kahvilasta. Ellun kodalle pääsee myös autolla, jos matka käveltynä kuulostaa liian pitkältä -tai voihan ne makkarat paistaa myös laavulla hotellin pihassa. Jos haluat kavuta katsomaan maisemia, on Toivontorni muutaman kilometrin päässä sinulle oikea kohde. Onpa sitä Pikku-Koliksikin kutsuttu -niin upeasti avautuu Pielinen ja vaaramaisemat tornista. Ja mikäs sen ihanampaa kuin kylpylän lämpö ja leppeät löylyt ulkoilun päätteksi!

 

PELEJÄ, LEIKKEJÄ, GEOKÄTKÖJÄ, FRISBEEGOLFIA JA PALJON MUUTA 

Hotellin pihasta löytyy niin minigolf- kuin frisbeegolf -ratakin. Hotelliasukkaille välineet kuuluvat huonehintaan. Kuka on teidän perheen kovin puttaaja? 

Jos geokätköt kiinnostavat, kannattaa huomata, että Nurmeksessa niitä riitää! Lähimmät kätköt ovat ihan hotellin lähellä ja siitäpä sitten kävellen tai vaikka polkupyörällä etsimään muita kätköjä. Geokätköily on mukava harrastus koko perheelle! 

 

PYÖRÄILEMÄÄN 

Kun kaipaat lomaasi vauhtia ja vaihtuvia maisemia, suuntaa Villi Pohjolan safaritalolle! Sieltä voit vuokrata vaikka sähköavusteisen eBiken, jolla Pohjois-Karjalan vaarat ja mutkaiset pururadat tuntuvat ihan lasten leikiltä. Kun nälkä yllättää pyöräretken jälkeen, suuntaa Trattoria Pieliseen hemmottelemaan makuaistejasi.

 

POHJOIS-KARJALAN KANSALLISPUISTOT 

Nurmes sijaitsee keskellä upeaa luontoa ja todelliseen erämaahan pääset hetkessä. Jos valmiiksi merkatut polut ja katoksen alla odottavat polttopuut kuulostaa houkuttelevalta, niin suuntaa Kansallispuistoihin ja virallisille retkeilyalueille. Käy vaikka joka päivä eri kohteessa. Iltaisin hotelli odottaa ja pääset rentoutumaan Spa Bomban poreisiin, niin taas jaksat suunnata maastoon seuraavanakin päivänä. Meiltä on lyhyt matka moniin uskomattoman upeisiin luontokohteisiin: Kolin kansallispuisto, Ruunaan retkeilyalue, Patvinsuon kansallispuisto, Hiidenportin kansallispuisto, Peurajärven retkeilyalue, Juuan Porttilouhi, Tiilikkajärven kansallispuisto.

 

KULTTUURI JA TAPAHTUMAT

Nurmes on Suomen virallinen joululaulukaupunki ja säveltäjä PJ Hannikaisen kotikaupunki. Täällä musiikki elää vahvana ja konsertteja järjestetään usein. Täysin uudistunut Kirjasto- ja kulttuuritalo, Nurmes-talo, on kulttuurin sykkivä keskus. 

Kannattaa myös kierrellä katselemassa Nurmeksen suojeltua puutaloaluetta, Puu-Nurmesta ja piipahtaa Nurmeksen vanhan kauppalan putiikeissa. 

 

MAJOITUSTARJOUS BREAK SOKOS HOTEL BOMBALLE 

Joko huomasit tämän: viipymätarjous 

 

Tule tutustumaan karjalaiseen nykyluksukseen ja uudistuvaan Break Sokos Hotel Bombaan 

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme: puh. 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.