Kesäreissu kotimaassa – poimi Timon parhaat ryhmämatkavinkit!

S-ryhmän hotellien myyntiryhmän päällikkö Timo Saarinen on työskennellyt matkailun parissa jo yli 30 vuoden ajan. Työmatkoilla tutuiksi ovat tulleet niin kotimaan kohteet kuin sen hotellitarjontakin. Tulevana kesänä Timo aikoo ehtiä ainakin suosikkimaisemaansa Kolille sekä kotikonnuille Kuopioon, missä miehen aamu alkaa torikahveilla ja jatkuu TarinaGolfin kentällä. Poimi tästä Timon ideat kesän ryhmämatkoihin!
 

HELSINKI. Tutustukaa Helsinkiin katselemalla sen ikonisia rakennuksia. Listaa kierrokselle ainakin Töölönlahdelle noussut Pikku-Finlandia, keskustakirjasto Oodi ja Olympiastadion Urheilumuseoineen ja torneineen. Kotimuseoista kiinnostavia ovat Mannerheimin kotimuseo Helsingin Kaivopuistossa ja Alvar Aallon kotimuseo Munkkiniemessä.
Isokin ryhmä mahtuu majoittumaan mainiosti esimerkiksi Ivana Helsingin suunnittelemaan Original Sokos Hotel Presidenttiin tai Radisson Blu Seaside Hotelliin Hietalahdenrannan satamamiljöössä. Tai majoittuisitteko Helsingin uusimmassa kaupunkikeskus Triplan Sokos Hotellissa?
 

HÄMEEN HÄRKÄTIELLE. Hämeenlinnassa suosittelen Aulangon upeita maisemia. Myös Hämeen linna ja Jean Sibeliuksen kotimuseo kannattaa ehdottomasti laittaa käyntilistalle. Original Sokos Hotel Vaakuna Vanajaveden rannalla toimii kivana tukikohtana kesäterasseineen. Hämeenlinnasta matka jatkuu Lahteen, entiseen kotikaupunkiini. Lahden Satamassa on kesäisin kiva tunnelma. Kannattaa kivuta myös Salpausselälle, Suurmäen näköalatasanteelta avautuu upea maisema yli Lahden. Kesään saa pientä ylellisyyttä majoittumalla Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen upeissa Loft-huoneistoissa.
 

ITÄ-SUOMEN IHMEET. Kotkassa suosittelen vierailua Merikeskus Vellamoon, Maretariumiin ja Langinkosken keisarilliselle kalastusmajalle. Lappeenrannassa linnoitus museokauppoineen ja kahviloineen kiehtoo kiinnostavalla historiallaan, ja kesäiset kanavaristeilyt Saimaalle ovat vain kävelyetäisyydellä Original Sokos Hotel Lappeesta.
Savonlinna sijaitsee upealla paikalla keskellä Saimaata.  Illallinen Olavinlinnassa ja risteily kesäiltana jää varmasti ryhmän mieliin. Hotelli Tottin uudet hienot huoneistot Saimaa-näkymin valmistuvat juuri kesäksi ja Original Sokos Hotel Seurahuoneen kattoterassilla lämpenevät muikkupannut.

Kotikaupungissani Kuopiossa nautin eniten torielämästä ja kalakukoista. Keskellä kaupunkia oleva Puijo torneineen on harvinaisuus, loistava paikka ulkoilla kaupunkilomailun ohella. Kuten muuten myös Original Sokos Hotel Puijonsarvi hauskoine teemahuoneineen.
 

LÄHDE POHJOIS-KARJALAAN! Kolin kansallismaisema on henkeäsalpaava. Break Sokos Hotel Kolin pihasta on vain vartin patikkamatka Ukko-Kolin huipulle ja Kolin kesä tarjoilee monenlaisia aktiviteetteja. Break Sokos Hotel Bomban elämyskylpylän allasosastolta avautuu huikea näkymä Pielisen erämaajärvelle. Bomban talon uutuusohjelmat ovat karjalanpiirakkapaja ja Valamon viinien viinitasting.
Pohjois-Karjalan turneella kannattaa ehdottomasti tutustua Joensuun täysin uusittuun Original Sokos Hotel Kimmeliin ylellisine Superior-huoneineen, spa-osastoineen ja kesäterasseineen. Joensuun kesä on tapahtumia täynnä ja Pielisjoelle pääsee paitsi risteilemään myös suppailemaan ja kalastamaan.
Kainuusta, Vuokatin läheltä löytyy peräti kolme kansallispuistoa ja matkailukeskuksesta paljon aktiviteetteja, täällä nautitaan luonnon lumosta ja tekemisen ilosta! Majoitus hoituu Break Sokos Hotel Vuokatissa, keskellä matkailukeskusta.


VAI RYHMÄ ROADTRIPILLE POHJOISEEN? Napapiirillä kannattaa ehdottomasti vierailla myös kesällä. Rovaniemellä Ounasvaaran ulkoilualue luontoaktiviteetteineen sijaitsee kiven heitoin päässä Original Sokos Hotel Vaakunasta. Levillä ollaan tunturien keskellä ja nautitaan Lapin kesäisen luonnon kauneudesta. Oulu tarjoaa kaupunkielämän lisäksi myös upeita luontonähtävyyksiä, kuten Liminganlahden luontokeskuksen ja Nallikarin alueen uimarantoineen.

Pohjoisessa hotellikattauskin on upea. Muun muassa Suomen parhaaksi kaupunkihotelliksi The World Luxury Hotel Awards -äänestyksessä valittu Radisson Blu Hotel Oulu löytyy täältä.
 

Kartta käteen ja reittiä suunnittelemaan. Reissun päällä ruokailu sujuu mutkattomasti ABC-liikenneasemilla. Muistuttaisinkin, että yli 10 hengen ryhmät saavat 10 % edun ryhmäruokailusta ABC liikennemyymälöissä Suomessa.

Upeaa matkailukesää kaikille!
Timo
 

PS. Kesän jälkeen tulee syksy upeine väreineen Ruskamatkat suosikkikohteisiin, kuten Leville, Kolille, Tahkolle ja Vuokattiin, kannattaa varata hyvissä ajoin!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.