Menu

Kesäpäivä Kuopiossa - 10 parasta vinkkiä

Hei ihana kesävieraamme,

 

Olemme poikki Puikkarin väellä koonneet Sinulle kesäpäivän parhaat vierailukohteet kymmeneksi vinkiksi.

Ole hyvä, ja nappaa itsellesi sopivimmat kohteet ja nauti Kuopion kesäpäivästä!

1. Kuopion kauneus hehkuu Kallaveden aaltojen voimalla. Kesän kauneuden aistit parhaiten ehdottomasti risteillen Kallaveden sisävesilaivoilla. Hotellimme vastaanotosta ostat risteilyliput edullisemmin ennakkoon hotellivieraanamme.

2. Mualiman napa eli Kuopion tori, on ohittamaton paikka. Kuopion savolaiseen sydämeen eli Kuopion torille hotelliltamme matkaa on vain viisi minuuttia. Kuopion torin ostospaikoista ykkönen on Suomen kauneimmaksi kauppahalliksi äänestetty Kuopion Kauppahalli sekä torin laidalla sijaitseva Sokos. Kuopion Sokokselta saat etuja, kun vilautat kassalla hotellihuoneesi avainkorttikoteloa.

3. Rantaloma Väinölänniemellä: hotelliltamme vain sadan rantapallon eli viiden minuutin kävelymatkan päässä pääset nauttimaan etelän rantalomatunnelmaa Väinölänniemen upealla hiekkarannalla. Jos aurinko liikaa porottaa ja kaipaat liikettä rantapäivääsi, auttaa rannalla sijaitseva Cafe Väinön elämysvuokraamo aktiviteetin nälkään.

4. Bellanpuisto on monipuolinen kesäkeidas Kallaveden rannalla, Siikarannassa. Bellanpuiston kentillä nautit citygolfista tai Padelista Kallaveden laineiden liplatellessa. Citygolf- radalle et tarvitse greencardia vaan iloisen pelimielen. Hotellivieraanamme voit ostaa Bellanpuiston Citygolf-kentälle ennakkoon edullisemman pelilipun vaikka koko perheelle hotellimme vastaanotosta.

5. Puijo - onnellisuuden huipulla,  on palanen metsäparatiisia keskellä kaunista Kuopiota. Puijon luonnonsuojelualueella nautit upeasta metsämaastosta niin pyöräillen, hölkäten tai ihan vain aistien vanhan suojellun metsän tunnelmaa. Tai kun kaipaat virtuaalista vauhtia hyppytornista tai mäenlaskua renkaalla: Puijo on elämysloman ehdoton ykköskohde. Legendaariseen Puijon torniin voit hotellivieraanamme ostaa edullisemmat liput hotellimme vastaanotosta.

6. Kuopion Eläinpuisto on koko perheen eläinten ystävien elämyksellinen retkikohde. Hotellimme lähin eläinpuisto löytyy kymmenen minuutin automatkan päästä, aivan Rauhalahden leirintäalueen vierestä. Toinen, hieman isompi Kuopion eläinpuisto sijaitsee Kuopion eteläpuolella Vehmasmäessä, jonne autoillen hurauttaa noin 20 minuuttia hotelliltamme.

7. Lelukauppa Partanen, aito, oikea ja paikallinen lelukauppa on jokaisen lapsen unelmien täyttymys. Lelukauppa sijaitsee samaisella kadulla hotellimme kanssa eli Minna Canthin katua Kuopion tuomiokirkon ohitse ja viidessä minuutissa oletkin jo perillä.  Hotellivieraanamme saat vastaanotostamme Lelukauppa Partaselle leikkirahaa, joten lämmin suositus ostoskohteeksi on upea kuopiolainen lelukauppa.

8. Kuopion VB-valokuvakeskus ja monipuoliset museot pelastavat niin perheen pienimpien kuin isompien  tiedon ja historian nälän. Kuopion upea VB-valokuvakeskuksen kesänäyttely 4.6.-29.8. Life's a Beach/ Martin Parr ja videoinstallaatio Elsewhereland/ Mika Mattila ovat Kuopion must see -näyttelyt.

Hotelliamme vastapäätä sijaitseva arkkitehtuurisesti upea linna eli Kuopion museo avaa ovensa uudistustöiden jälkeen kesäkuussa, joten ennen sitä suosittelemme vierailemaan Kauppakadun varrella sijaitsevassa Kuopion taidemuseossa tai melkein hotellimme naapurissa sijaitsevassa, upeassa puutalomiljöössä Kuopion korttelimuseossa.

9. Tahkolla vietät ihanan luonnollisen lomapäivän golfin, maastopyöräilyn, veneilyn, patikoinnin, kylpylän, frisbeegolfin tai Tahkovuoren pitkien portaiden valloituksen merkeissä. Suosittelemme hotellivieraitamme yhdistämään Kuopion kaupunkilomaan myös päivän, yön tai jopa viikon aktiviteettiloman Tahkolle, joka sijaitsee vain vajaan tunnin automatkan päästä hotelliltamme pohjoiseen.

10. Kuopion Lippumäen skeittiparkki on perheen ikiliikkujien unelmien täyttymys. Pakkaa kotoa mukaan oma skeitti, skuutti tai BMX-pyörä ja nautit hurjista kyydeistä upeassa, maksuttomassa Suomen toiseksi suurimmassa betoniparkissa.

11. ja sata muuta vinkkiä lisää kesäpäivän viettoon saat kysymällä hotellimme vastaanoton väeltä.


 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.