Menu

Kesän 2023 tapahtumat Kouvolassa ja lähialueilla

Kouvolan ehdottomasti tunnetuin kesäkohde on Tykkimäen huvipuisto, joka tarjoaa hauskan kesäpäivän koko perheelle. Kuitenkin Kouvolan alueella tapahtuu paljon muutakin kesällä, alapuolelle on listattu Kouvolan seudun tapahtumavinkkejä kesälle 2023:

Kymi GP 17.6.2023

KymiGP on perinteikäs kansainvälinen ravitapahtuma, mikä on järjestetty vuodesta 1998 saakka. Tapahtumaan kokoontuu vuosittain yleisöä noin 10–12 000 kilpailijoiden lisäksi. Ravitapahtuma järjestetään Kouvolan raviradalla, ja ravikilpailun lisäksi ohella on myös muuta ohjelmaa etkoraveista jatkoihin. 

Tykkimäen kesäkonsertit 

Tykkimäen huvipuiston valloittaa heinäkuussa suomalaiset huippuartistit tutusti torstai-iltaisin. Tänä vuonna esiintyjinä nähdään:

  • 6.7.2023 Arttu Wiskari
  • 13.7.2023 Dingo
  • 20.7.2023 Portion Boys
  • 27.7.2023 Irina

Keikat on ikärajattomia, eli musiikista nauttiminen onnistuu koko perheen kesken huvipäivän ohella. Katso lisää kesäkonserteista Tykkimäen verkkosivuilta

Kuninkuusravit 4.-6.8.2023

Suomen suurimmat ja kuuluisimmat ravit kisataan tänä vuonna Kouvolassa! Niin yleisön kuin mediankin puolella Kuninkuusraveja pidetään poikkeuksellisena kansanjuhlana, jonka keskiössä paremmuudesta mittelevät suomenhevoset. Kilpailu on jännittävää viihdettä ja vuosi toisensa perään yleisö elää mukana juoksijoiden sännätessä matkaan selvittäen paremmuuttaan. Kunkkarit on koko kansan juhla, jossa yleensä useammankin kerran viikonlopun aikana pyyhitään kostunutta silmäkulmaa, kohotetaan malja ystävien kanssa ja nautitaan suurtapahtuman ainutlaatuisesta tunnelmasta. 

Katso lisää tapahtumasta täältä

Koria Roll 11.-12.8.2023

Koria Roll palaa välivuoden jälkeen taas Kouvolan kesän ohjelmakalenteriin. Tänä vuonna lavalle nousevat muun muassa Klamydia, Teflon Brothers, Uniklubi ja Olli Halonen. Tapahtuma järjestetään Kymijoen äärellä Korialla, jonne on helppo saapua Kouvolan keskustasta joko julkista liikennettä hyödyntämällä tai festaribusseilla. Tarkempi tapahtumapaikkana toimii Kallioniemen tanssilava. 

Katso lisää ohjelmasta ja lipuista tapahtuman omilta verkkosivuilta

Muuta

Kesällä Kouvolassa on myös mahdollista päästä nauttimaan kesäteatteriesityksistä Korvenkylän ja Valkealan kesäteatterien kautta. Urheilun ystävien ei kannata unohtaa, että Kouvolassa pääsee seuraamaan Kouvolan Pallonlyöjien pelejä, eli Superpesiksen otteluita. 

Lisää tapahtumia ja vinkkejä Kouvolan kesään löytyy VisitKouvolan verkkosivuilta