Menu

Kesän 2023 tapahtumat Kotkassa ja lähialueilla

Kotka tunnetaan ensisijaisesti Meripäivistään, mutta kotkalainen kesä on paljon muutakin kuin ainoastaan meripäiviä! Alapuolella on listattuna kesän 2023 tapahtumavinkkejä Kotkaan ja lähialueelle:
 
Asuntomessut Loviisassa 7.7.–6.8.2023
 
Vuosittaiset Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Loviisassa, Kotkasta Loviisaan matkaa on noin 46 kilometriä. Asuntomessualue sijaitsee aivan Loviisan keskustan tuntumassa, kauniin Loviisanlahden rannalla. Asuntomessujen vetonaulana tänä vuonna onkin ehdottomasti Loviisanlahden miljöö, ja sen tarjoamat merelliset rakentamismahdollisuudet, jopa meren päälle.
 
Asuntomessujen lisäksi Loviisasta löytyy myös muita mielenkiintoisia oheiskohteita. Yhdistä vierailun yhteyteen kierros Loviisan vanhoilla kujilla, piipahdukset pieniin sympaattisiin putiikkeihin ja nauti kesäpäivästä terasseilla ja kahviloissa. Näiden lisäksi vierailun arvoinen kohde on myös Asuntomessujen virallinen oheiskohde Strömforsin ruukki. Strömforsin ruukki on yksi maamme vanhimmista ja parhaiten säilyneistä ruukkikylistä, ja täällä pääsee myös melomaan, ilmajoogaamaan, jurttasaunomaan ja patikoimaan Kukuljärvellä.
 
Katso täältä lisää vinkkejä Asuntomessu-vierailulle. 
Tutustu asuntomessujen virallisiin verkkosivuihin täältä.
 
Kotkan Meripäivät 26.-29.7.2023
 
Suomen suurimpiin festivaaleihin lukeutuva Kotkan Meripäivät on legendaarinen kesätapahtuma, joka on järjestetty jo vuodesta 1962 asti. Tällöin Kotkan kaupunki täyttyy iloisista juhlijoista ympäri kaupunkia nauttien Meripäivien monipuolisesta ohjelmatarjonnasta. Meripäivillä viihtyy siis kaikki, tulit sitten paikalle perheen tai isomman kaveriporukan kesken!
 
Katso tarkemmat tiedot Meripäivien ohjelmasta, tapahtuman omilta verkkosivuilta
 
Hamina Festivals 
 
Maailmanluokan pikkukaupunki Hamina järjestää ympäri vuoden ainutlaatuisia tapahtumia historiallisessa miljöössä. Tänä kesänä nauttimaan pääsee muun muassa musiikista erilaisten konserttien muodossa ja hevosiakin onnistuu jälleen ihailla, kun nämä uljaat eläimet valtaavat taas Bastionin ja ympyräkaupungin kadut.
 
Tutustu lisää Haminan Festivaalivuoden 2023 tarjontaan täältä
 
Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit
 
Pyhtään entinen kunnanvirasto kuoriutui monipuoliseksi kulttuuritaloksi vuonna 2021. Kulttuuritalolla nautitaan taas tulevana kesänä Suomen eturivien artistien keikoista heinäkuusta syyskuuhun. Tänä kesänä lavalle nousevat muun muassa Popeda, Happoradio, Juha Tapio, J. Karjalainen ja monet muut musiikin lahjakkuudet!
 
Katso kaikki keikat ja varaa liput kesäillan keikalle täältä
 
 
Lisää tapahtumia ja vinkkejä Kotkan seudulle löytyy Visit KotkaHaminan verkkosivuilta