Kesälomareissu Torni Tampereelle

 

SAAPUMINEN

Kulkuyhteydet ja pysäköintiohjeet löydät näppärästi sivuiltamme kohdasta sijainti. Sisäänkirjautuminen klo 15:00 alkaen. Mikäli saavutte Tampereelle aikaisin ja huone ei ole vielä saatavilla, laukut voi tarvittaessa tuoda hotellille maksuttomaan säilytykseen päivän ajaksi ja auton pysäköidä parkkipaikoillemme ennen kesäpäivän rientoihin lähtemistä.

 

AAMIAINEN

Aamiainen tarjoillaan kesäaikana hotellin ensimmäisessä kerroksessa, ravintola Grill It!:ssä. Aamiainen on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 06.30-11.00 ja sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 07.00-12.00. Huomioittehan ystävällisesti, että viimeiset tunnit ovat tavallisesti suosituimpia!

Huolehdimme hygieniasta aamiaisella tehostetusti. Halutessasi voit valita buffetaamiaisen sijaan take away -aamiaispaketin mukaasi.

 

RAVINTOLAT

Ravintolamme Grill It! palvelee läpi kesän, suosittelemme pöytävarausta etukäteen ja sen voi tehdä näppärästi ravintolan sivuilta. Moro Sky Barissa on tarjolla Tampereen jäätelötehtaan herkkujäätelöitä ja kesäkeittiö on avoinna tarjoillen maittavaa terassiruokaa. Kesäpäivästä voi nauttia viilentävän juoman parissa Paja Barin aurinkoisella terassilla. Perjantaisin ja lauantaisin Paja Barissa tarjolla livemusiikkia klo 22:30 alkaen ja keikoille on aina vapaa pääsy.

 

JOPOT

Tampereeseen voi tutustua myös pyöräillen! Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden lainata Jopoja maksutta muutamaksi tunniksi.

 

VIRVOKKEET VASTAANOTOSTA

Kesäpäivän virkistykseksi vastaanotossamme on myynnissä jäätelöitä sekä kylmiä juomia. Saatavilla on myös raikkaita smoothieita sekä maukkaita suolaisia bageleita pikkunälkään tai evääksi kesäpäivän retkille.

 

VINKIT LAPSIPERHEILLE

Ravintola Grill Itissä on pikkuväelle oma ala carte lista. Lastenruokien lämmitykseen apua tarjoaa mielellään 1.-kerroksen ravintoloidemme henkilökunta.

Mukavaan Tampere päivään kannattaa tsekata Visit Tampereen vinkit lapsiperheille täältä.

Hotelliltamme vain lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevassa Tampere-talossa on maailman ainoa Muumimuseo, joka esittelee Tove Janssonin Tampereen kaupungille lahjoittamaa kokoelmaa, joka koostuu taiteilijan alkuperäisistä muumiteoksista. Tampere -talon kupeessa sijaitsevassa Sorsapuistossa on mukava viettää aurinkoista kesäpäivää lammen äärellä ja puistossa on myös leikkipuisto.

 

KESÄPÄIVÄN VINKIT TAMPEREELLE

Hopealinjat järjestää risteilyitä Tampereen laukontorilta useita kertoja viikossa koko kesän ajan, miten olisi vaikka kesäinen päiväreissu Viikinsaareen piknikille.

Roof Walk Tampere Finlayson on tämän kesän uutuus Finlaysonin katolla.

Ihanan tunnelmallinen Tallipiha on avoinna, suklaapuoti ja käsityökojut kutsuvat ostoksille!

Tampereen museotarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Vakoilumuseossa voi tutustua vakoilun maailmaan, poliisimuseossa poliistyöhön ja museokeskus Vapriikissa on useita eri näyttelyitä. Kattava koonti museotarjonnasta Visit Tampereen sivuilta täältä.

 

HUONEENLUOVUTUS

Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Suosittelemme hoitamaan huonelaskun jo lähtöä edeltävänä iltana tai mennessänne aamiaiselle, näin vältätte lähtiessänne mahdollisen ruuhkan vastaanotossa.

 

KESÄMUISTOT MUKAAN

Vastaanotossa on myynnissä Onni Orava -pehmoleluja ja muita mukavia kotiinviemisiä perheen pikkuväelle. Aikuisille löytyy kesälukemista Rikospaikka Tampere –novellipokkarin muodossa ja kesälomareissujen takuuvarma musiikkivalinta on tietenkin manserock, jota löytyy levyllisen verran sekä minibaarivalikoimasta että vastaanotosta. Paja Barissamme on myynnissä mm. Popedan ja Eppu Normaalin bändipaitoja.

 

TURVALLISUUS ON MEILLE ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ

Hotellimme ja ravintolamme noudattavat viranomaisten koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä. Lisätietoja turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvistä toimenpiteistä löytyy täältä.

 

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme Torni Tampereelle!