hotelli flamingo airport hotel helsinki
Break Sokos Hotel Flamingo on täydellinen kesälomapaikka

Kesäloma Vantaalla, Break Sokos Hotel Flamingossa

Kotimaan matkailu on nyt in ja Flamingo on siihen täydellinen vaihtoehto!  

 

Flamingossa riittää tekemistä koko perheelle viikonpäivästä tai säästä riippumatta. Lukuisat Viihdekeskus Flamingon liikkeet ovat auk myös kesällä: Halti Outlet, Caffi, Ecolife, Elixia Flamingo, Flamingo Hair Spa, Finnkino, Iloinen heppu, Marakatti, Pikseli Arcade, sekä monet muut! Lisää infoa ja aukioloajat löydät täältä.

 

Flamingo Spa - kylpylä on sadepäivän pelastus

Flamingo Spa palvelee kesävieraita viikon jokaisena päivänä. Toivomme sinun ostavan liput ennakkoon Flamingo Span verkkokaupasta. Samalla, kun ostat lipun, varmistat paikkasi sinulle sopivaan ajankohtaan. Jos sinulla on lippu tai lahjakortti jo ostettuna, pääset varaamaan paikkasi samalta sivustolta, verkkokaupan kautta. Liput tulevat myyntiin viikolla 24.

Päivittäistä asiakasmäärää rajaamalla ja sisäänpääsyaikoja porrastamalla varmistetaan kaikille asiakkaille mahdollisuuden päästä rentoutumaan  ja nauttimaan kylpylän riemuista turvallisesti.

 

Loma ennen lomaa

Lähdössä reissuun? Break Sokos Hotel Flamingon kätevä sijainti Helsinki-Vantaan lentokentän vierellä palvelee loistavasti lomalennolle lähtijää ja reissusta palaajaa. Lisävuorokausi Vantaan Flamingossa nostattaa lomatunnelmaa tai helpottaa matkaväsymystä. Ja lähtöaamuna matkailija voi nukkua vähän pidempään. Flamingosta pääsee kentälle viidessä minuutissa!

Mikä sen mukavampaa, kuin lomailla ennen lomaa. Elämyshotellissa lomafiilis löytyy helposti. Ennakkovaraus kauneushoitoon tai hierojalle takaa huolettomamman lomallelähdön ja kauppakeskus Jumbossa voi tehdä viimeiset matkahankinnat. Hyvin nukutut yöunet Break Sokos Hotel Flamingon pehmeissä vuoteissa ovat mukava tankkaus myös pitkämatkalaisille, joita odottaa paluu kotiseudulle. Hotellinjohtaja Päivi Holappa paljastaa hotellin parhaan salaisuuden: "Olen huomannut, että matkakuume nousee kuin huomaamatta hotellin 12. kerroksen isossa aulassa. Korkeuksista voi kiikaroida upeita maisemia ja seurata lentokoneiden nousuja ja laskuja. Siellä ollaan jo melkein matkalla!"

 

Naurusaari ja Pikseli Arcade ovat auki

Ikävöikö sinunkin lapsesi yhdessä leikkimistä muiden lasten kanssa? Ei hätää, Naurusaari on jälleen auki! Naurusaaresta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, joissa voi kiipeillä, liukua, roikkua, pomppia, tanssia… vain mielikuvitus on rajana. Kesällä kaikki rannekkeet vain 5€! Etu voimassa 31.8.2020 asti.

Pikseli Arcade on Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto. Virtuaalitodellisuus on helposti lähestyttävä ja kaikille sopiva tapa kokea uskomattomia asioita, jotka eivät ole mahdollisia tosielämässä. Tervetuloa testaamaan!

 

Sijainniltaan sujuva Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingoon on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisin kulkuneuvoin. Junamatkustajia palvelee Kehäradan Aviapolis-asema, jolta on 10 minuutin bussimatka perille.

Tuletko omalla autolla? Hotelli sijaitsee Tuusulanväylän moottoritien ja Kehä III:n läheisyydessä. Viihdekeskus Flamingosta löytyy laajat pysäköintitilat yli 800 ajoneuvolle.

 

Klassikkoherkkuja sekä drinkkejä auringon alla Amarillosta

Amarillo Flamingo on jälleen auki 1.6.2020 alkaen. Tervetuloa herkuttelemaan Amarillon legendaarisia texmex - annoksia sekä nauttimaan kylmistä juomista meidän ihanalla kesäterassilla. Tarkista aukioloajat sekä varmista paikkasi varaamalla pöytä tästä.

 

Turvallisuus on etusijalla

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Hotellimme sekä ravintolamme noudattavat viranomaisten  koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa.

Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Lisätietoa turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvistä toimenpiteistä löytyy täältä.

Tervetuloa viihtymään Flamingoon!