Menu
Break Sokos Hotel Eden Oulu kesäloma

Kesäloma Oulussa

Oulusta ja hotellimme läheisyydestä löydät paljon tekemistä ja nähtävää kesälomaasi ajatellen. Olit sitten luonnon rauhaa rakastava tai vauhdin hurmaa etsivä, löydät varmasti suosikkisi Oulun erilaisista aktiviteeteista ja nähtävyyksistä. Hotellimme yhteydessä palvelee virkistävä kylpylä, hemmottelevia hoitoja tarjoava hyvinvointiosasto sekä monipuolinen kuntokeskus FitEden. Tässä muutama vinkki vierailuasi ajatellen hotellimme palveluiden lisäksi.

 

Break Point

Edenin Break Point löytyy hotellin edustalta Nallikarin rannalta. Ota siis hetki itsellesi, ja suuntaa katseesi aavan meren äärelle. Sieltä saat voimaa ja rauhaa. Turhat asiat unohtuvat, kun hengität suolaisen raikasta meri-ilmaa, kuulet aaltojen äänen ja unelmoit kaukaisista maista. Nosta meiltä saamasi retkituoli keskelle hiekkarantaa tai vaikka männyn juureen. Kuuntele, tunne, koe. Katso ulapalle - koko tämä maisema on sinun.

 

Oulu Zipline vaijeriliuku

Aivan hotellimme läheisyydessä voit kokea huiman elämyksen Zipline vaijeriliu'un muodossa. Vaijeriliu'un lähtö on 20 metriä korkeasta tornista Nallikarin upeista maisemista ja liu'un pituus on 250 metriä. Voit kokea tämän elämyksen ystäväsi kanssa tai yksin, sillä vaijereita on kaksi rinnakkain. Liput voitte ostaa hotellimme vastaanotosta. 

 

Tekemistä lapsiperheille

Hotellimme edustalta ja muualta Oulusta löydät monenlaista tekemistä myös lastesi kanssa. Hotellimme välittömässä läheisyydessä sijaitseva Vauhtipuisto tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille lapsille esimerkiksi pomppulinnojen sekä karusellien muodossa. Tiedekeskus Tietomaa on mainio kohde koko perheelle halusittepa sitten oppia uutta tai haastaa aivojasi ja kehoasi. Tietomaan jättielokuvateatterissa esitetään 3D-elokuvia, jotka vievät katsojat milloin meren syvyyksiin kuin dinosaurusten aikaan. 

 

Pyöräillen Oulussa

Oulussa on vertaansa vailla olevat maastot pyöräilyyn. Hotelliamme ympäröivä Hietasaaren alue ja kaupungin keskustassa sijaitseva Ainolanpuisto ovat mainioita paikkoja tutustua kaupunkiin pyörän selästä käsin. Vastaanotosta voitte lainata pyöriä veloituksetta kesäaikaan kahdeksi tunniksi kerrallaan. 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.