Menu
Lasten liikennepuisto
Lasten liikennepuisto

Kesäloma lasten kanssa Iisalmessa

Täältä tulloo parhaat vinkit lapsiperheille kesänpäivän viettoon Iisalmessa:

Kaupungin uimaranta

Hotelliltamme on matkaa upealle kaupungin uimarannalle vain vajaa 400 metriä! Rannalla on nurmikenttä- ja rantahiekka-alueet sekä matala vesisyvyys. Täältä löytyy myös keinut, karuselli sekä kelluva uimalaituri. Uimarannan viehättävässä puurakennuksessa on kesäkahvila sekä pukeutumistilat ja vessat. Uimarannalla ei ole uinninvalvontaa ja vanhempien tulee valvoa lastensa turvallisuutta. Jos teidän perheeltänne löytyy seikkailuhenkeä lähteä vähän keskustaa pidemmälle, niin ihastuttavasta pikkukaupungistamme löytyy myös monta muuta rantaa!

Lasten liikennepuisto

Lasten liikennepuisto on perheen pienimpien ikisuosikki! Liikennepuisto sijaitsee Luuniemellä, osoitteessa Luuniemenkatu 11. Toiminta on maksutonta ja se on tarkoitettu alle 10- vuotiaille lapsille. Liikennepuistossa lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä polkuautolla ajaen tai jalankulkijoina. Alueella toimii myös polkujuna tasoristeyksineen ja valo-opasteineen. Samalla alueella on myös hyvin varustettu leikkikenttä. Liikennepuiston aukioloajat voi tarkistaa Iisalmen kaupungin sivuilta. Puiston ollessa suljettuna voi käyttää leikkikenttää ja liikennepuistossa voi liikkua vaikkapa omalla polkupyörällä. Noudathan infotaulualla annettuja turvallisuusohjeita.

Onko mukana vähän vanhempia muksuja? Kokeilkaa vaikka näitä:

Frisbeegolf

Iisalmessa on kaksi frisbeegolfrataa. Vuonna 2015 valmistunut 18-korinen Paloisvuoren frisbeegolfrata, jossa runsaasti korkeuseroja. Tämä rata kulkee lenkkeilyreittien läheisyydessä, joten huomioi, ettei ketään ole heittosuunnassa. Vanhempi, 10-väyläinenrata sijaitsee Peltosalmella. Iisalmen uimahallilta voit lainata maksutta frisbeegolf-kiekkoja. Lue lisää täältä!

Kankaan ja Peltosalmen liikunta-alueet

Aivan keskustan likellä sijaitsevalla Kankaan liikunta-alueella voi esimerkiksi skeitata, parkourata tai pelata vaikka korista. Myös mobiilisuunnistus onnistuu MOBO-sovelluksen kanssa. Täällähän sijaitsee myös Iisalmen uimahalli, ehkä urheilun jälkeen voisi käydä vaikka polskimassa? Kurkkaa alueen kartta tästä!

Löytyykö perheestä skeittareita? Peltosalmelta löytyy passeli skeittiparkki, eikä hotellilta ole tänne matkaa kuin viitisen kilometriä. Alueella myös perheen pienemmille seikkailumetsä, jännää! Kurkkaa karttaa täältä.

Lisää puuhavinkkejä lasten kanssa matkaaville löydät myös Iisalmi ja tienoot- sivustolta ja meidän sivuiltamme lasten kanssa Iisalmessa!

Entä jos lomalle sattuukin sadepäivä? Käykää pelaamassa pakohuonepeli Iisalmiescapessa, katsomassa eläviä kuvia elokuvateatteri Kuvalippaassa tai jos perheestä löytyy uskalikkoja, niin Karhun kellarissa pääsee hurjastelemaan ajosimulaattorilla! Ja nämä kaikki sijaitsevat käytännössä aivan hotellin naapurissa!