kesä flamingo hotelliloma kylpyläloma
18.06.2018

Kesäloma Flamingossa on elämyksiä täynnä!

Kesäloma Flamingossa on elämyksiä täynnä!

Break Sokos Hotel Flamingossa koko perhe viettää hauskan kesäloman. Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa tekemistä riittää, kylpylähuveista keilailuun ja leikeistä leffailtaan. Vietä kesäloma elämyshotellissa!

Flamingo-loma uiden

Löytyykö teidän perheestänne vannoutuneita vesipetoja? Jos löytyy, vie heidät Flamingo Spa Vesipuistoon. Hyppää virran vietäväksi tai villeihin vesiliukumäkiin. Magic Maya-vesiliukumäessä ei vauhti hyydy isommaltakaan laskijalta. Flamingo Spa Kylpylä on suunnattu aikuisempaan menoon. Nauti höyrysaunasta, porealtaista ja ihanan hemmottelevista hoidoista!

Parasta näillä vesillä on trooppinen ilmasto ympäri vuoden. Plus 32 astetta on aika kiva lämpötila kesälomalle Suomessa!

Seikkailuja Flamingossa

Keilailu on koko perheen hauska lomahuvi. Flamingossa sijaitsevasta BowlCircuksesta löytyy 20 keilarataa pelihetkiin. Hohtogolfissa vieritellään vähän pienempää palloa hauskalla seikkailukentällä. Perheen pienimmät piipahtavat mielellään Naurusaarelle leikkimään. Prison Island taas on vähän isompien lasten seikkailukohde.

Suu makeaksi Vantaan Fazerilassa

Break Sokos Hotel Flamingosta teet näppärästi päiväretkiä Vantaan suosituimpiin retkikohteisiin. Käväise maistelemassa herkkuja upeassa Fazerin vierailukeskuksessa tai uimassa ja saunomassa Kuusijärvellä. Tiedekeskus Heurekassa Tikkurilassa opit uutta vaihtuvien näyttelyiden innoittamana.

Ruoka perheen kesälomalla pitää

Viihdekeskus Flamingossa ja Kauppakeskus Jumbossa on yhteensä lähes 40 erilaista ravintolaa. Tykätäänkö teillä pizzasta, purilaisista, italialaisesta vai meksikolaisesta ruoasta? Flamingosta löytyy kaikkea ja paljon lisääkin! Ja tietysti jätskiä! Hotellin ravintola Amarillossa on oma ruokalista lapsille.

Break Sokos Hotel Flamingon vinkkejä lomalaisille

Break Sokos Hotel Flamingossa on kivoja perhehuoneita kerrossänkyineen. Break-aamiaisella maistuu puuron ja hedelmien lisäksi suklaaseen dipatut vaahtokarkit. Auton saat turvalliseen parkkiin Flamingon pysäköintitaloon. Ajakaa hissillä hotellin 12. kerrokseen maisemia katselemaan. Täältä näkyy yli Vantaan ja voitte ihailla nousevia ja laskeutuvia koneita.

Loma ennen lomaa. Majoitu Flamingossa ennen ulkomaille suuntautuvaa lomaasi. Pääset rentouttavaan lomatunnelmaan jo ennen matkaa! Auto säilyy meillä parkissa hotellivierailusi ajan ja yhteistyökumppanimme Go Parking säilyttää autosi mielellään loman ajan pientä korvausta vastaan ja kuljettaa koko perheen kentälle mukavasti ja nopeasti.

Helsinki–Vantaan -lentokentälle on Break Sokos Hotel Flamingosta vain viiden minuutin matka.

 

Hyvää Flamingo-lomaa!

 

Seuraa meitä:

#sokoshotelflamingo

BSHFlamingo