hotelli flamingo airport hotel helsinki
Break Sokos Hotel Flamingo on täydellinen kesälomapaikka

Kesäloma Break Sokos Hotel Flamingossa

Kotimaan matkailu on nyt in ja Flamingo on siihen täyydellinen vaihtoehto!  

 

Flamingossa riittää tekemistä koko perheelle viikonpäivästä tai säästä riippumatta. Viihdekeskuksen auki olevien liikkeiden lista vain pitenee ja tällä hetkellä mm. seuraavat liikkeet ovat auki: Halti Outlet, Caffi, Ecolife, Elixia Flamingo, Flamingo Hair Spa, Iloinen heppu, Marakatti, Pikseli Arcade, sekä monet muut! Lisää infoa ja aukioloajat löydät täältä.

Lähdössä reissuun? Break Sokos Hotel Flamingon kätevä sijainti Helsinki-Vantaan lentokentän vierellä palvelee loistavasti lomalennolle lähtijää ja reissusta palaajaa. Lisävuorokausi Vantaan Flamingossa nostattaa lomatunnelmaa tai helpottaa matkaväsymystä. Ja lähtöaamuna matkailija voi nukkua vähän pidempään. Flamingosta pääsee kentälle viidessä minuutissa!

 

Mikä sen mukavampaa, kuin lomailla ennen lomaa. Elämyshotellissa lomafiilis löytyy helposti. Ennakkovaraus kauneushoitoon tai hierojalle takaa huolettomamman lomallelähdön ja kauppakeskus Jumbossa voi tehdä viimeiset matkahankinnat. Hyvin nukutut yöunet Break Sokos Hotel Flamingon pehmeissä vuoteissa ovat mukava tankkaus myös pitkämatkalaisille, joita odottaa paluu kotiseudulle.

 

Lasten loman odotusta voi helpottaa sisäseikkailupuistossa ja laserpeleissä. Hotellinjohtaja Päivi Holappa paljastaa hotellin parhaan salaisuuden: "Olen huomannut, että matkakuume nousee kuin huomaamatta hotellin 12. kerroksen isossa aulassa. Korkeuksista voi kiikaroida upeita maisemia ja seurata lentokoneiden nousuja ja laskuja. Siellä ollaan jo melkein matkalla!"

 

Sijainniltaan sujuva Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingoon on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisin kulkuneuvoin. Junamatkustajia palvelee Kehäradan Aviapolis-asema, jolta on 10 minuutin bussimatka perille.

Tuletko omalla autolla? Hotelli sijaitsee Tuusulanväylän moottoritien ja Kehä III:n läheisyydessä. Viihdekeskus Flamingosta löytyy laajat pysäköintitilat yli 800 ajoneuvolle.

 

Klassikkoherkkuja sekä drinkkejä auringon alla Amarillosta

Amarillo Flamingo on jälleen auki 1.6.2020 alkaen. Tervetuloa herkuttelemaan Amarillon legendaarisia texmex - annoksia sekä nauttimaan kylmistä juomista meidän ihanalla kesäterassilla. Tarkista aukioloajat sekä varmista paikkasi varaamalla pöytä tästä.

 

Turvallisuus on etusijalla

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Hotellimme sekä ravintolamme noudattavat viranomaisten  koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa.

Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Lisätietoa turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvistä toimenpiteistä löytyy täältä.

Tervetuloa viihtymään Flamingoon!