Menu

Kesällä SUP-lautailemaan!

Suuntaa vesille!

Joensuu tarjoaa mahtavat puitteet vesiurheilulle ja SUP-lautailu sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. SUP (=Stand Up Paddling) on opittavissa helposti ja saat mennä omaan tahtiisi vesillä. Ohjaaja neuvoo alussa tekniikan ennen kuin suuntaat itsenäisesti vesille. 

Hotellissa majoittujille tarjoamme SUP-välinevuokrauksen Erimover SUP Joensuun (Arctic Trainers) toimipisteellä edullisempaan hintaan, alkaen 16€/h. Vastaanottomme antaa sinulle lipukkeen, jota näyttämällä saat edullisemmat välinevuokraushinnat SUP-toimipisteellä. Maksu tapahtuu paikan päällä toimipisteellä. 

Toimipiste sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä hotelliltamme, osoitteessa Länsiviitta 2. Perille pääset kätevästi joko kävellen joenvartta pitkin tai autolla.

SUP-keskus on auki 5.6.-24.6. arkisin klo 14 eteenpäin ja viikonloppuisin klo 12 eteenpäin. Juhannusaattona ja -päivänä keskus on suljettu. 28.6.-1.8. keskus on auki arkisin klo 12 eteenpäin ja viikonloppuisin klo 11 eteenpäin. Huom.! keskus auki säävarauksella.

Mikäli haluat etukäteen varata SUP-laudan, se onnistuu parhaiten soittamalla tai whatsappin kautta Joensuun SUP-toimipisteen suoraan numeroon +358 (0)45 135 1454.

Eikun nauttimaan!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.